Mesaje Inspirationale

Motivul fundamental al tuturor realizărilor sunt motivația și inspirația.

10 fapte despre viață, pe care, din păcate, le învățam prea târziu! La 30 de ani, fii atenta!

Donna Ashworth este o cunoscuta scriitoare de articole și a publicat trei cărți. Distinsa doamna ne-a împărtășit gândurile și concluziile sale despre viata:

1. Ne petrecem cea mai mare parte a vieții noastre, urmărind obiective false și venerând idealuri false . În ziua în care realizăm asta, începe viața noastră reală.

2. Nu poti sa fii pe placul tuturor. De aceea, începeți cu voi și cu cei dragi, apoi cu ceilalti.

3. Nu te mai gandi la varsta. Învață să te bucuri de ceea ce este. Corpul tau se schimba, asa a fost intotdeauna. Să nu pierdem timpul încercând să schimbăm acest lucru, ci mai degrabă să încercăm să ne schimbăm atitudinea și să găsim frumusețea în fiecare etapă a vieții.

4. Nimeni nu este perfect și nimeni nu este cu adevărat mulțumit de soarta sa. Dacă înțelegeți acest lucru, veți abandona comparațiile și judecățile. Și te eliberează cu adevărat.

5. Nimeni nu nu se uita la ceea ce faci bine, dar toată lumea îți reproseaza dacă faci ceva greșit. Dacă intelegi acest lucru, vei urma numai propriile tale motivații și vei avea mai multă bucurie în viața ta.

6. Cu siguranță vei regreta câți ani ai petrecut cu autocritica. Corpul tău este minunat și important.

7. Sănătatea este importantă, dar stresul, frica și anxietatea sunt mai distructive decât orice alimente delicioase sau băuturi pe care le refuzați. Fericirea și pacea sunt cele mai bune medicamente.

8. Dragostea și înțelepciunea ta vor dura mult mai mult decât orice lucru pe care îl faci. Și chiar și nepoții tăi vor auzi povestile tale.

9. Amintiți-vă: viața nu este o luptă, este o aventură.

10.Cine știe ce va fi mâine. Astăzi este un dar, deci este real. Mănâncă, bea și fii fericit.

Utilizați această înțelepciune înainte de a trece timpul.