Mesaje Inspirationale

Motivul fundamental al tuturor realizărilor sunt motivația și inspirația.

10 sfaturi pentru a face o relatie sa reziste de-a lungul anilor

Tuturor ne place sa ascultam povestile romantice ale cuplurilor fermecatoare care isi petrec toata viata impreuna si sunt la fel de indragostiti unii pe altii ca atunci cand erau tineri. Cum este posibil?

Cum reusesc sa-si salveze dragostea si sa o faca mai puternica cu trecerea anilor?

Orice relatie pe termen lung necesita munca grea, angajament, sacrificiu, compromis si iubire. Mark Goulston este un psihiatru profesionist care a colectat mai multe sfaturi pentru a mentine relatii de durata.

In acest articol, dorim sa iti aratam cele 10 sfaturi uimitoare ale sale, care te pot ajuta sa faci o relatie de lunga durata. Esti interesat?

1. Mergeti la culcare impreuna

Nu, nu este necesar sa faceti sex in fiecare noapte. Dar stand imbratisati inainte de a dormi este o modalitate buna de a va intari conexiunea.

2. Gasiti hobby-uri comune
Este in regula daca partenerul tau iubeste pianul si tie iti place sa dansezi. Dar Dr. Goulston aminteste de asemenea sa gasim interese comune pentru a consolida ideea ca tu si partenerul tau sunteti o echipa.

3. Tineti-va de mana

Tinutul de mana creste productia de oxitocina, ceea ce face ca oamenii sa se simta mai fericiti si mai iubiti.

4. Aveti intotdeauna incredere si iertare reciproca

Iertarea si increderea sunt esentiale in relatiile sanatoase, pe termen lung.

5. Concentrati-va pe lucrurile bune

Cu totii facem greseli si e in regula. Pentru a mentine relatii perfecte, trebuie sa nu mai acordam atentie greselilor si sa ne concentram pe lucrurile pozitive.

6. Imbratisati-va mai mult

Imbratisati-va des, deoarece va ajuta sa exprimati lucruri care nu pot fi puse in cuvinte si va face pe tine si partenerul tau sa va simtiti fericiti.

7. Nu uitati sa va spuneti lucruri frumoase unul altuia

Spunand lucruri dragute cum ar fi „Te iubesc”, „Mi-a fost dor de tine” si „Sa ai o zi grozava” te poate ajuta sa-ti ridici starea de spirit si sa-ti pastrezi dragostea.

8. Intotdeauna spune noapte buna

Nu dormi niciodata fara sa spui noaptea buna partenerului tau. Acest gest ii spune partenerului ca, indiferent cat de frustrat sau trist esti, tot doresti sa mentii o relatie.

9. Mentineti comunicarea de-a lungul zilei

Pentru a mentine relatii bune, este important sa va apelati si sa va scrieti reciproc pe parcursul intregii zile. In acest mod va puteti sprijini intotdeauna.

10. Iesiti impreuna in public

Nu va fie frica sa va aratati sentimentele unul altuia in public. Fiti mandrii de relatia voastra.