Mesaje Inspirationale

Motivul fundamental al tuturor realizărilor sunt motivația și inspirația.

25 de reguli ale destinului. Respecta-le cu strictete si vei fi un om implinit si fericit!

Exista 25 de reguli ale destinului. Nu se stie cine le-a inventat, dar cei care s-au familiarizat cu ele sunt deacord si le raspecta. Acestea nu sunt chiar reguli, ci o tehnica psihoterapeutica.

Acest proces este lung. Necesita determinare si perseverenta. Prin urmare, regulile ar trebui luate in serios si atent si ar trebui citite in fiecare zi. Daca le citesti o singura data si le arunci, nu va avea niciun sens. Cel mai bine este sa le puneti in camera, astfel incat sa fie vizibile in mod constant. Incercati si foarte curand veti fi convinsi ca viata a devenit mult mai usoara pentru voi.

Regulile destinului

1. Inceputul tuturor este un, dar trebuie umplut.

2. Pentru a realiza ceea ce iti doresti, dorinta singura nu este suficienta – trebuie sa iei o decizie. Abia atunci vor veni si oportunitatile.

3. Pentru a-ti schimba calea, trebuie sa te opresti si, dupa aceea, incepi sa te deplasezi in cealalta directie.

4. In viata trebuie sa platesti pentru tot. Dar inactiunea costa cel mai mult. Uneori, acest lucru devine evident doar la sfarsitul calatoriei vietii.

5. Daca o persoana se teme intotdeauna sa faca ceva gresit, sa faca o greseala, atunci el, fara sa stie macar despre asta, face cea mai mare greseala din viata sa.

6. Pozitivul atrage intotdeauna doar pozitiv. Nu este nimic intamplator in viata. Nu ii atragem pe acei oameni pe care am vrea sa ii vedem langa noi, ci pe cei care sunt complet asemanatori cu noi.

7. Daca vezi ca obiectivul stabilit nu poate fi atins, concentrati asupra altor obiective. Dupa ce ai ajuns la ele, incearca sa revii la realizarea primului obiectiv.

Citeste continuarea pe Fabricatinromania.info.