Mesaje Inspirationale

Motivul fundamental al tuturor realizărilor sunt motivația și inspirația.

5 tipuri de vampiri emotionali care iti distrug viata

Exista relatii care inspira optimism si buna dispozitie. Dar exista si acelea care le priveaza. Oamenii care fac asta sunt vampiri emotionali. Cei mai rai te pot face sa crezi ca nu esti iubita si ca nu meriti nimic. Un vampir emotional distruge armonia interioara. Pentru a te proteja, este important sa te opui celor care iti aspira energia. Astazi vom vorbi despre strategii care te vor ajuta.

1. Narcisistul

O astfel de persoana crede ca toti ii datoreaza atentie si adoratie. Astfel de vampiri emotionali sunt periculosi pentru ca nu stiu cum sa simpatizeze, sa empatizeze si sa iubeasca.

Cum te protejezi: Asteptarile tale trebuie sa fie realiste. Incearca sa nu te indragostesti de o astfel de persoana. Incearca sa nu astepti de la el acte dezinteresate. Niciodata nu-ti impartasi sentimentele cele mai intime cu o astfel de persoana.

2. Victima

Astfel de vampiri emotionali se straduiesc constant sa te faca sa-ti para rau pentru ei. Intreaga lume este impotriva lor si de aceea ei sunt nefericiti. In cele din urma, totul se poate sfarsi prin faptul ca eviti in mod intentionat intalnirea cu ei. In calitate de prieten, vrei sa ajuti.
Cum te protejezi: Actionezi usor, stabilesti limite clare. Asculti ceea ce spune prietenul tau si spui: „Te iubesc, dar pot sa ascult doar cateva minute.”

3. Obsedatul de control

Astfel de oameni se lupta sa controleze si sa dicteze ce ar trebui sa faci si ce ar trebui sa simti. Ei au o opinie cu privire la orice subiect. Iti vor afecta emotiile si, prin urmare, te vei simti coplesit.

Cum te protejezi: Secretul succesului in relationarea cu astfel de oameni este sa nu incerci niciodata sa ii controlezi. Protejeaza-ti opinia ta, dar niciodata nu incerca sa le spui ce sa faca. Fii increzator.

4. Guralivul

O astfel de persoana isi permite sa vina aproape de tine incat sa-i simti literalmente respiratia. Te vei misca inapoi sau inainte, dar aceasta persoana va reduce din nou distanta dintre voi.
Cum te protejezi: Astfel de oameni nu reactioneaza la semnale non-verbale. Prin urmare, merita pur si simplu sa-l intrerupi si sa spui ce vrei sa spui. Daca spui tot pe un ton calm, neutru, atunci probabil ca te va auzi.

5. Regina dramelor

Astfel de oameni iubesc sa faca din tantar armasar. La fiecare semn de boala sunt aproape de moarte. Fiecare accident minor este o tragedie. Discutiile care rezulta pot fi realmente obositoare, mai ales ca orice lucru minor este adus la gradul de eveniment.

Cum te protejezi: Astfel de oameni nu pot atrage energie de la cei care raman imperturbabili. Pastreaza-ti calmul, ca sa ramai linistit si sa nu devii o alta victima a isteriei.

Pentru a-ti imbunatati relatiile cu ceilalti si pentru a-ti mari energia, intelege cine isi daruieste energia in mediul tau si cine doar o ia. Incearca sa petreci timp cu cei care te iubesc si te sustin.