Mesaje Inspirationale

Motivul fundamental al tuturor realizărilor sunt motivația și inspirația.

6 motive pentru care a iubi un Leu nu este pentru cei slabi de Inger

Oamenii sunt diferiti, este adevarat, dar unii oameni sunt mult mai complicati decat ceilalti. Se pare ca lucrurile de genul asta sunt doar aleatorii si totul depinde de caracterul persoanei. Ei bine, suntem aici pentru a nu fi de acord cu tine. Adevarul este ca exista o multime de lucruri pe care zodia le poate anticipa si daca stii unde sa cauti, poti gasi ceea ce cauti.

De aceea astazi vom vorbi despre Lei. In cazul in care ai intalnit vreodata un Leu, poti avea o intelegere vaga a tipului de persoana cu care ai de-a face, totusi cand te indragostesti de un Leu lucrurile se schimba dramatic si exista ceva ce ar trebui sa inveti acum!

1. Incapatanare

Tot ceea ce oamenii obisnuiti numesc incapatanare Leul considera determinare si nu exista aproape nimic ce poti face pentru a-l convinge altfel. Leii sunt mandri si rareori sunt de acord cu opozitia. Mai mult, odata ce le-ai facut rau, ei te pot ierta, dar au nevoie de timp si spatiu.

2. Orgoliul

Admira-l si totul va fi bine – dar incearca sa te opresti si poti ruina relatia. Daca doresti sa continui cu Leul, trebuie sa-i spui in mod regulat ce este atat de grozav la el si de ce iti place acest lucru.

3. Tachinare

Joaca si tachinarea sunt totul pentru un Leu. Daca se simte in largul sau – va fi cea mai amuzanta persoana cu care vrei sa fii.

4. Vede minciuna

In cazul in care exista ceva cu care doresti sa inseli un Leu sau daca nu esti cinstit cu sentimentele tale, el va vedea si se va astepta ca ceva rau sa vina in calea lui.

5. Frica

Acesta este cu siguranta un lucru cu care niciun Leu nu se confrunta. Cu toate acestea, el nu vrea sa fie responsabil tot timpul si trebuie sa poti simti asta si sa preiei controlul.

6. Spatiu

Toti avem nevoie de timp si de spatiu pentru noi insine, dar Leii sunt cei care au nevoie disperata de acest lucru; in cazul in care nu esti gata sa i le dai, sa nu incepi relatia.