Mesaje Inspirationale

Motivul fundamental al tuturor realizărilor sunt motivația și inspirația.

8 semne ca ai o persoana otravitoare in viata ta

O persoana otravitoare nu poate deveni niciodata un bun prieten. Mai bine sa eviti cu totul astfel de oameni.

Mai mult, modul lor de viata si de gandire este extrem de contagios . Nu va puteti baza niciodata pe o persoana otravitoare, acesta va transforma orice situatie in avantajul sau.

Intrucat traim cu totii intr-o societate, este imposibil sa evitam complet oamenii otravitori. Dar trebuie sa ii poti recunoaste.

Iata 8 dintre cele mai frecvente semne ale unor astfel de oameni.

1. Le plac foarte mult dramele.

Oamenii otravitori sunt intotdeauna implicati intr-un fel de drama, criza sau conflict.

Foarte des apare un conflict tocmai din cauza acestor oameni, dar ei stiu sa se prefaca in victime.

2. Oamenii otravitori nu admit greseli.

Au intotdeauna dreptate. Si daca nu reusesc sa demonstreze acest lucru, incep repede o cearta sau un conflict pentru a atrage atentia.

3. Critici, critici si iar critici.

Este imposibil sa faci pe plac oamenilor otravitori. Da, cu totii vrem sa ni se spuna adevarul. Dar adevarul si critica constanta sunt doua lucruri diferite. Daca nu ai auzit niciodata altceva decat reprosuri de la o persoana draga, ai de-a face cu o persoana foarte otravitoare.

4. Control constant.

Oamenii otravitori stiu intotdeauna ce, cui si cum sa o faca. Le este frica, chiar si pentru o secunda, sa piarda controlul, astfel incat nimeni sa nu le vada adevarata esenta.

5. Sunt cei mai rai conversationalisti.

Principalul simptom al unei persoane otravitoare este incapacitatea de a purta o conversatie normala. Oamenii otravitori vor sa dea impresia ca stiu totul. De aceea vor intrerupe constant interlocutorul pentru a-si dovedi cazul. Nu stiu deloc sa asculte.

6. Lipsa compasiunii.

Una dintre caracteristicile unei persoane otravitoare este lipsa de empatie sau compasiune fata de ceilalti. Oamenii otravitori fac presupuneri negative despre ceilalti si nu reusesc sa demonstreze empatie.

7. Oamenii otravitori sunt avizi de barfe.

Incearca sa-si albeasca imaginea barfind despre alte persoane, mai ales la spate. Cine iti vorbeste despre altii vorbeste si cu altii despre tine.

8. Negativ constant.

Unul dintre principalii indicatori ai unei personalitati toxice este negativitatea constanta. Acest lucru nu trebuie confundat cu realismul, deoarece lumea nu este in culori negre.

O persoana otravitoare poate fi prea sarcastica, se plange constant si judeca alte persoane.