Mesaje Inspirationale

Motivul fundamental al tuturor realizărilor sunt motivația și inspirația.

8 semne clare ca esti un inger de pamant

Cand privim in jur si vedem oameni – aceste creaturi perfecte in imperfectiunea lor – de multe ori nici nu ne dam seama ca unele dintre ele sunt de fapt mult mai mult decat oameni. Merg pe aceleasi strazi ca si noi, dar sunt adevaratii ingeri intrupati pe Pamant. Mai mult, s-ar putea sa fii unul dintre ei!

Ingerii pamanteni sunt de obicei oameni ale caror suflete sunt atat de pure incat sunt o sursa de speranta, inspiratie, sprijin si vindecare pentru toti ceilalti. Ei apar in viata noastra complet pe neasteptate – dar exact cand avem nevoie.

Ei vin in aceasta lume pentru a ne directiona pe adevarata cale si a impartasi cu noi vibratii pozitive, pace si dragoste. Acesta este motivul pentru care cel mai probabil ii cunoasteti sub alte nume, intrucat oamenii se refera adesea la acestia drept ghizi spirituali, vindecatori si razboinici ai luminii.

Dar orice ii considerati si indiferent de cum ii numiti, ingerii intruchipati difera prin faptul ca sufletele lor sunt direct „conectate” la constiinta universala. Prin natura lor, sunt oameni dezinteresati, pasionati si foarte luminosi, iar insasi prezenta lor poate calma si linisti orice persoana.

Si daca credeti ca probabil sunteti unul dintre ei sau exista cineva in mediul dvs. care ar putea fi unul dintre ei, atunci aruncati o privire asupra semnelor colectate in acest articol …

1. Esti un puternic empat.

Aceasta inseamna ca esti puternic influentat de emotiile oamenilor din jurul tau. Sufletul tau este atat de precis adaptat la energia si frecventa vibratiilor emise de acestia, incat esti capabil sa simti sentimentele si emotiile celorlalti, ca si cum tu insuti le experimentezi si, prin urmare, pur si simplu nu poti trece pe langa o persoana cu probleme.

2. Oamenii iti spun ca esti un „suflet batran”.

Indiferent daca ii credeti sau nu, chiar voi ati observat de mai multe ori ca sunteti intelepti si perspicace dincolo de anii vostri si nu va este frica sa folositi aceste calitati ale voastre.

3. Uneori trebuie sa fii singur cu tine.

Interactiunea cu alte persoane prea mult timp te poate face sa te simti epuizat si obosit, atat emotional, cat si fizic. In astfel de momente, singura ta mantuire este timpul petrecut singur cu tine insuti in meditatie si regandindu-ti propriile emotii. Timpul petrecut departe de multimile zgomotoase restabileste echilibrul interior si te pregateste pentru viitoarele provocari din viata.

4. Simti ca ai venit pe aceasta lume dintr-un motiv.

Bani, faima, glorie – nimic din toate acestea nu conteaza pentru tine. In schimb, te straduiesti pentru o viata si o cariera care sa te ajute sa te simti implinit, atat din punct de vedere intelectual, cat si spiritual. Multi ingeri de pe pamant sunt literalmente obsedati de dorinta de a ajuta sau de a vindeca alti oameni si, prin urmare, devin medici, salvatori, psihoterapeuti, profesori, asistenti sociali si asa mai departe.

5. Esti foarte sensibil.

Uneori simti ca suferinta si problemele pe care le vezi in jurul tau sunt o povara atat de grea asupra ta, incat te umple de anxietate si stres incredibil si, uneori, te poate aduce chiar si pana la lacrimi.

6. Oamenii apeleaza adesea la tine pentru sfaturi.

Multi oameni apeleaza la tine. pentru sfaturi si ajutor – pur si simplu pentru ca simt instinctiv: nu numai ca ii vei asculta, dar cu siguranta ii vei si ajuta la rezolvarea problemei lor sau cel putin ii vei ajuta sa stie in ce directie sa mearga. Uneori, chiar si strainii incep sa-ti vorbeasca despre problemele lor si iti iei timp sa-i asculti si sa dai un raspuns semnificativ. Mai mult, nu te deranjeaza deloc.

7. Urasti violenta.

Orice forma ia violenta – violenta fizica obisnuita, foamea, durerea, saracia, violenta emotionala … O recunoasteti de departe si o detestati ca nimic altceva.

8. Ai vise foarte vii si uneori chiar le vezi in realitate.

Cand ai vise, ele sunt invariabil foarte intense si asemanatoare cu viata reala. Si in timpul zilei, de multe ori „cazi” din realitate, fantezand despre lucruri magice, incredibil de ciudate sau metafizice.