Mesaje Inspirationale

Motivul fundamental al tuturor realizărilor sunt motivația și inspirația.

Această imagine îți spune cât ești de stresat. Iluzia optică ce a înnebunit Internetul

Stresul este prezent pretutindeni și afectează din ce în ce mai multe persoane în zilele noastre. Fie că te afli la serviciu sau acasă, întotdeauna intervin situații stresante, care îți întind nervii la maximum și te fac să te simți epuizată și agitată.

Din cauza faptului că stresul provoacă stări negative, lumea a început să se intereseze tot mai mult de acest fenomen, pentru a ști cum să gestioneze situația.

Pentru a veni în ajutorul acestor oameni, a apărut un test care îți indică în 3 secunde nivelul de stres cu care ai de-a face.

De ceva timp circulă pe rețelele sociale un test în care mișcările imaginii indică starea mintală cu care te confrunți. Astfel, dacă observi anumite mișcări în cadrul imaginii, poți afla cu ce nivel de stres te confrunți.

Se spune că, dacă nu observi mișcări în cadrul imaginii, stresul nu face parte din viața ta, dar, dacă bagi de seamă câteva mișcări lente, ai de-a face cu un nivel redus de stres, iar dacă imaginea se mișcă precum un carusel, ești foarte stresată.

Chiar dacă se presupune că imaginea conturează nivelul de stres la care ești supusă, de fapt, aceasta este o iluzie optică realizată de Yurii Perepadia, un designer ucrainean.

Cu toate acestea, mulți utilizatori au căzut în capcana testului și au distribuit pe rețelele sociale răspunsurile pe care le-au obținut.

Mai mult decât atât, unul dintre aceștia a scris: „Prietena mea a văzut imaginea și a întrebat de ce mișcă atât de repede. Mi-e frică acum să-i dau răspunsul”. Altul a spus: „Se pare că sunt foarte stresat. Imaginea a început să se miște precum un carusel de îndată ce am văzut-o”.