Mesaje Inspirationale

Motivul fundamental al tuturor realizărilor sunt motivația și inspirația.

Aceste plante iti protejeaza casa de saracie si probleme

Inca din cele mai vechi timpuri, oamenii isi protejau locuinta de energia negativa. Pentru a face si voi acest lucru, trebuie sa utilizati plantele de interior. Ele sunt capabile sa recunoasca negativismul si il elimina instantaneu.

In timpul zile ne confruntam cu multe surse de energie negativa si emotii negative. Puteti sa va protejati campul energetic personal cu ajutorul unor amulete care vor respinge negativismul.

Pentru a crea o atmosfera favorabila la domiciliu, plantele si florile de interior va vor ajuta. Unele dintre ele au o putere exceptionala si nu vor permite aparitia unui lucru negativ.

Ciulinul

Stramosii nostri atarnau aceasta planta la usa din fata. O astfel de planta nu a lasat energiile negative sa patrunda in casa. Cea mai mare putere o are atunci cand este plantata in gradina pe luna plina. Pe timpuri aceasta planta era asezata in dormitor, dar si in grajdul animalelor.

Conform credintelor, aceasta planta are puterea de a proteja locurile, oamenii si animalele.

Inflorescentele trebuie sa fie prezente pe ramurile rupte pentru ca amutela sa functioneze la capacitate maxima.

Sunatoarea

Planta cu inflorescentele galbene este folosita nu doar pentru protejarea casei, ci si ca o materie prima medicala extrem de utila. Se recomanda recoltarea acesteia in fiecare zi de vineri.

Conform credintelor, in astfel de zile, planta are o functie de protectie puternica. Buchetele de sunatoare ar trebui puse sub prag pentru a indeparta spiritele rele, daunele si deochiul.

In plus, puteti planta sunatoarea in apropierea casei. Datorita puterii ei, va tine la distanta oamenii rai.

Cactus

Cactusi sunt capabili sa alunge raul. Spinii lor nu vor lasa energia negativa sa patrunda in casa si va vor pazi cu credinta.

Cactusii nu au ce cauta in dormitor. Trebuie asezati intr-o parte insorita, astfel incat sa se hraneasca cu energia soarelui si sa realizeze o protectie deliberata.

Geranium

Mirosul acestei plante este capabil sa sperie raul, iar frunzele au proprietati dezinfectante. Ghiveciul cu aceasta planta trebuie asezata in locurile unde gasiti energia negativa. Daca planta incepe sa se ofileasca, inseamna ca absoarbe negativismul din casa.

Azalea

Aceasta planta delicata nu tolereaza zvonurile, barfele si detractrorii. Ar trebui amplasata in camera in care primiti oaspetii. Indentifica imediat oamenii agresivi si ii alunga departe de casa.

Copacul banilor

Aceasta planta este unul dintre principalele talismane ale bunastarii materiale. Inainte de a planta aceasta planta, in ghiveci asezati o moneda pentru a atrage banii. Aceasta planta unica este capabila sa atraga bunastarea financiara.

Begonia

Aceasta floare fragila ajuta la eliminarea situatiilor conflictuale. Ea neutralizeaza vibratiile negative, aducand confort si armonie in casa. Atunci cand exista energii negative in casa, planta se imbolnaveste si moare, protejand astfel intreaga locuinta.

Tulichina

Aceasta planta este un ca un gardian al casei. Protejeaza casa de certuri, scandaluri si barfe.

Atrage bunastarea financiara si elimina situatiile de conflict. De asemenea, floarea are proprietati vindecatoare si previne racelile frecvente , simptomele dureroase, intareste sistemul imunitar.