Mesaje Inspirationale

Motivul fundamental al tuturor realizărilor sunt motivația și inspirația.

Adevarata fericire consta in a te bucura de lucrurile marunte

Fericirea inseamna sa stii sa apreciezi lucrurile mici, care devin minunate. Fericirea este in simplitatea vietii de zi cu zi.

Fericirea se reduce la a fi fericit si la a nu avea totul. A avea totul inseamna nimic, daca nu avem momentele esentiale care ne fac bine. Gasirea fericirii nu este o sarcina usoara, este o provocare si, ca orice provocare, este probabil sa fie depasita. Este nevoie de timp si de intelepciunea vietii.

Fericirea consta in a aprecia micile lucruri care devin grandioase mai tarziu. Fericirea este simplitatea vietii de zi cu zi. Cand ne maturizam si realizam adevaratul sens al fericirii, totul se schimba si avem o viata deplina.

Transformarea incepe din interior spre exterior, in cultivarea iubirii de sine, de acolo totul se schimba si in bine. Tot ce este mai bun se intampla atunci cand ne deschidem catre o noua viziune asupra lumii, iar acest lucru se intampla numai atunci cand suntem pregatiti sa primim tot ce este mai bun din ce ne ofera viata. Aceasta etapa va veni cand va asteptati cel mai putin.

Suntem capabili sa avem tot ce visam, doar sa credem si sa luptam pentru asta. Visul este primul pas catre fericire. Intuitia noastra, care nu esueaza niciodata, stie tot ce avem nevoie pentru a fi cu adevarat fericiti si va gasi o modalitate de a ne arata directia pentru a ne satisface dorinta.

Viata este o cutie de surprize, o clipire a unui ochi, o atingere, o magie, fericirea se va intampla intr-un mod neasteptat, inexplicabil si va depasi toate asteptarile.

Viata fotografiilor exuberante facute intr-un mod artificial este lasata in urma, o noua realitate se prezinta foarte diferita de cele mai frumoase fantezii imaginabile. Paradisul in viata ajunge fara explicatii si in mod spontan. Viata primeste o noua culoare dupa intalnirea iubirii de sine pierdute. Si totul vine ca un plus care satisface dorinta, care indeplineste orice lipsa.

Dintr-o data si deodata, stai intr-un patrat mic cu cea mai buna companie din lume, mancand floricele, in timp ce schimbi idei pe care doar maturitatea si experienta sunt capabile sa le ofere.

Tonul senin al vocii, rezultatul stabilitatii in toate simturile, functioneaza ca o melodie pentru urechi, iar ceea ce auzi te face sa reflectezi si sa zambesti . Totul devine atat de placut incat in ​​curand suspini de usurare si plinatate cand stii ce ai nevoie cu adevarat.

Privirea se pierde in mijlocul maretiei unui spectacol fara precedent, al frumosului patrat bine pastrat, al multor oameni si al oamenilor frumosi, de toate varstele si de toate tipurile, adunati la intamplare, avand scopuri asemanatoare.

Plimbarea cu cainii, care arata mai degraba ca o parada a celor mai frumoase rase, bucuria soarelui ascunzandu-se treptat si fara graba intre munti. Nu exista niciun pret pentru senzatia de a fi ametit de o astfel de frumusete planificata cu grija de Mama Natura.

Mersul intr-o masina, ascultand muzica buna, devine magic si privirea se pierde in fata frumusetii zgarie-norilor. Noaptea isi ia ramas bun cu o cheie de aur, cu sentimentul tuturor simturilor intr-un mod intens.

Intalnirea partii care ne lipseste, la momentul potrivit ne va ajuta sa ne umplem fiinta de fericire, nu putem decat sa multumim si sa toastam pentru viata minunata pe care o avem.