Mesaje Inspirationale

Motivul fundamental al tuturor realizărilor sunt motivația și inspirația.

Afla care este karma ta in functie de data nasterii

Destinatia karmica poate fi determinata dupa data nasterii. As dori sa va reamintesc, prieteni, ca fiecare dintre noi are misiunea noastra pe Pamant.

Noi toti venim in aceasta lume cu obiective si actiuni deja definite. Fiecare dintre noi face parte dintr-o serie de evenimente care schimba viata altor persoane.

In orice caz, este util sa cunoasteti destinatia karmica dupa data nasterii si sa urmati sfaturile date de astre. Secretele vietii trecute va vor ajuta sa va intelegeti mai bine obiectivele in viitor.

21 mai – 19 aprilie

Expansiunea spirituala

Amintiti-va ce recomanda medicii dupa trezirea diminetii? Exact – exercitii de dimineata. Din copilarie, ne-am obisnuit cu exercitiile de dimineata, pentru ca, in realitate, ne aduc toata vigoarea.

Sa facem o paralela cu horoscopul karmic. Daca timpul vostru coincide cu o trezire spirituala, inseamna ca actuala ta intrupare pamanteasca are un potential enorm de energie. Universul te-a inzestrat cu o lume interioara bogata. Nu stati pe loc – utilizati acest dar.

20 aprilie – 20 mai

Cresterea spirituala

Cum trebuie sa crestem cu totii? Nutritie sanatoasa adecvata si vitamine. Si, desigur, propriul tau spatiu personal.

Oamenii nascuti in horoscopul karmic din perioada cresterii spirituale, ca nimeni altcineva, au nevoie de izolarea spatiului lor individual.

Acestea sunt persoane cu principii puternice care considera ca propriile lor vederi sunt aproape singurele adevarate. Din acest motiv, foarte des trebuie sa se confrunte cu situatii in care interesele lor sunt in conflict cu alte persoane.

21 mai – 20 iunie

Prosperitate si dezvoltare

Natura fiecarei persoane este, fara indoiala, individuala. Deci, pentru oamenii nascuti in perioada infloririi spirituale, exista actiuni in care mintea si inima se contrazic reciproc.

Acestia sunt oameni care adesea fac obiectul unei introspecii profunde. Scopul lor de viata este de a realiza un sentiment de armonie interioara. Sfatul principal – nu incercati sa amestecati munca cu dragostea. In viata personala, trebuie sa fiti ghidat numai de sentimente si in munca voastra – de motivatie.

21 iunie – 21 iulie

Longevitatea spirituala

Potrivit horoscopului karmic dupa data nasterii, acesta este cel mai stralucit si mai linistit timp al anului. Oamenii nascuti in aceasta perioada, isi ating usor obiectivele. Adesea ei au o mentalitate analitica care le permite sa-si dea seama de orice situatie cu multi pasi inainte.

Adesea, ei se pot plictisi de faptul ca viata e prea linistita si fara probleme, ceea ce ii face sa regrete trecutul.

22 iulie – 21 august

Spiritul maturizarii

Oamenii nascuti in perioada maturizarii spirituale, mai intai de toate, este necesar sa ne amintim ca in aceasta lume exista multe lucruri care nu sunt supuse omului.Nu aveti cum sa cereti tuturor sa stie atat de multe ca voi.

Daca v-ati nascut din 22 iulie pana in 21 august in functie de horoscopul karmic, atunci ar trebui sa invatati sa acceptati lumea direct asa cum este. In comunicarea cu oamenii incercati sa fiti mai binevoitori si atunci viata va deveni mult mai usoara.

22 august – 21 septembrie

Recoltarea

Foarte adesea aceasta perioada din horoscopul karmic dupa data nasterii inseamna momentul in care apar roadele muncii prelungite. Pentru o persoana aceast lucru inseamna ca aceasta este ultima sa etapa si data viitoare el va putea sa se mute intr-o lume noua.

Soarta va incerca sa te rasplateasca pentru incercarile din trecut. Ar trebui sa aveti rabdare cu oamenii apropiati si sa aflati cum sa calculati rational puterea proprie.

22 septembrie – 22 octombrie

Caderea frunzelor

Daca crezi in horoscopul karmic, intre aceste date se nasc oamenii cu un caracter foarte puternic. De-a lungul vietii lor, fara teama de a face o greseala, scapa de propriul lor trecut.

Astfel de personalitati foarte rar simt remuscari, deoarece aproape toate actiunile lor sunt considerate necesare si vizeaza obtinerea armoniei interioare. Adesea, acestia sunt cinici. Uneori cred ca ei stiu tot si ei detin adevarul absolut. Nu e chiar asa, ar trebui sa se coboare de pe piedestal.

23 octombrie – 22 noiembrie

Prima zapada

Intr-un horoscop karmic dupa data nasterii, oamenii care apartin acestei perioade sunt foarte atenti si au un simt al proportiei.

In viata de zi cu zi, ei sunt foarte ingrijiti si in primul rand monitorizeaza aspectul lor. Acesta este tocmai caracterul lor, insa, ca prima zapada, sunt destul de nestatornici, de aceea sunt adesea predispusi la emotionalitate.

23 noiembrie – 21 decembrie

Somn lung

Oamenii nascuti in acest moment au adesea puteri magice ascunse. Conform sfaturilor din horoscopul karmic, ar trebui sa ascultati mai des propria voastra intuitie.

Vocea interioara va fi un consilier excelent in orice problema complexa. Foarte adesea in vise, oamenii care apartin acestei timpuri sunt capabili sa-si vada incarnarile din trecut. Sunt adeptii adevarului, sunt corecti si nu tolereaza minciuna si falsitatea.

22 decembrie – 19 ianuarie

Reinnoirea spirituala

In acest moment, oamenii se nasc cu o povara, totul trebuie sa aiba o logica si o ordine. Uneori dorinta de a se asigura ca totul se afla la locul lui nu ii pune in cea mai buna lumina in fata altora. Ar trebui sa adaugati periodic in viata voastra o varietate si un nou sens. Nu va fie frica sa va schimbati propriile planuri si sa actionati in mod spontan.

20 ianuarie – 18 februarie

Curatarea karmica

Potrivit horoscopului karmic, aceasta perioada de timp apartine romanticilor si visatorilor. Desi, paradoxal, in acelasi timp, acestia sunt inzestrati cu o gandire analitica excelenta si toate evenimentele care au loc sunt supuse unei analize aprofundate.

Acestia sunt indivizii care sunt profund indiferenti fata de ceea ce cred altii despre activitatile si actiunile lor. Acestia stabilesc regulile si sunt ghidati numai de opinia lor.

19 februarie – 20 martie

Vant salbatic

Oamenii nascuti intre 19 februarie si 20 martie ar trebui sa-si aminteasca principala lectie karmica a acestei incarnari – nu incercati sa ajutati pe toata lumea.

Aflati cum sa prioritizati propriile ganduri si dorinte. Probabil este dificil ca astfel de oameni sa-si concentreze eforturile pe o lectie specifica. Dar in dragoste sunt foarte norocosi, desi, deseori, sentimentul real ii este prezent la varsta adulta.

Incercati sa fiti atenti la ceea ce incearca sa va spuna acest horoscop karmic. Acest lucru nu numai ca va va ajuta sa intelegeti mai bine propriul comportament, dar si sa va invatati ce sa evitati.