Mesaje Inspirationale

Motivul fundamental al tuturor realizărilor sunt motivația și inspirația.

Alege o pereche de aripi de inger si afla ce arhanghel te ajuta in viata

Selectati o pereche de aripi de inger pentru a afla ce arhanghel te ajuta pe tine.

Toti avem asistenti, fizici si non-fizici, care ne ajuta in calatoria noastra. Unii dintre aceste ajutoare sunt prieteni, familie, consilieri, colegi, ghizi spirituali.

1. Arhanghelul Raphael

Grabnic ajutator in probleme de sanatate. Protejeaza, de asemenea, pe cei care calatoresc frecvent. Culorile sale sunt – violet si galben. Utilizati si / sau purtati anason si levantica pentru a-l contacta.

2. Arhanghelul Mihail

Protejeaza persoanele care lucreaza in sectorul serviciilor. El va ajuta si in perioadele de crestere. Culorile sale sunt rosii si aurii. Folositi si / sau purtati tamaie si smirna pentru a-l contacta.

El ne elibereaza de teama si de indoiala, ne apara si inlatura orice influenta negativa. Este considerat de obicei drept cel mai puternic dintre toti arhanghelii.

3. Arhanghelul Gabriel

Cunoscut ca gardian al sufletului sau protector. Acest arhanghel ii ajuta pe mesageri, cum ar fi scriitorii, profesorii si ziaristii. De asemenea, Arhanghelul Gavril ii ajuta pe parinti in conceperea, cresterea sau adoptarea copiilor. Culorile sale sunt albastru si portocaliu. Utilizati si / sau purtati iasomie pentru a-l contacta.

4. Arhanghelul Uriel

Ajuta la conectarea cu stramosii nostri, aduce pace si justitie si ne ajuta in limpezirea mintii si rezolvarea problemelor noastre. Este arhanghelul intelepciunii si al filozofiei, care ne lumineaza mintile cu intuitie si cu idei noi.

In textele sfinte evreiesti, Uriel are roluri diferite si ample. Ca inger al luminii, el este adesea asociat cu serafimii iluminati, care sunt cei mai apropiati de Dumnezeu din cele noua cete ingeresti. Culorile sale sunt maro si verde. Folositi sau purtati musetel si lemn de santal pentru a-l contacta.

Arhanghelii sunt manageri sau arhistrategi care supravegheaza activitatea ingerilor nostri pazitori. Ei constituie una din cele noua cete de ingeri (ceata ingerilor, a sfintilor arhangheli, a incepatoriilor, a stapaniilor, a puterilor ceresti, a domniilor, a tronurilor, a heruvimilor si a serafimilor).

Dintre aceste cete ingeresti, ingerii pazitori si arhanghelii sunt cei mai implicati in activitatea de ajutorare a Pamantului si a locuitorilor lui.