Mesaje Inspirationale

Motivul fundamental al tuturor realizărilor sunt motivația și inspirația.

Animalele totem ale fiecarui semn zodiacal. Afla care este al tau

Un animal totem este un animal care reprezinta personalitatea ta.
Si fiecare semn zodiacal are propriile sale animale totemice.

1. Berbec (21 martie – 19 aprilie).

Animalul tau totem este o pisica. Berbecul este de obicei dur si inteligent, la fel ca si pisicile. Sunt curiosi sa descopere lucruri, oameni si locuri noi.

Berbecul nu tolereaza personalitati care interfereaza cu ele, pentru ca vor sa controleze totul. Sunt energici, curajosi si gata sa accepte orice provocare.

2. Taur (10 aprilie – 20 mai).

Taurul are o dispozitie volatila. Acest lucru este foarte o reminiscenta a animalului lor totem – un taur. Ei iau ce vor si nu le este frica sa participe la lupta.

Sunt curajosi si gata sa lupte pentru dorintele si obiectivele lor. Nu pot fi opriti. Au o vointa puternica si incapatanare.

3. Gemeni (21 mai – 20 iunie).

Gemenii sunt curiosi si isi doresc aventura. Prin urmare, animalul lor totem este o vulpe. Gemenii au o natura blanda, predispusa la manifestarea iubirii si afectiunii.

Gemenii, ca si vulpile, sunt foarte inselatori, desi la prima vedere par nevinovati.

4. Rac (21 iunie – 2 iulie).

Racii se pot adapta mediului lor la fel ca si animalul totem, posesul.

Racii sunt nocturni si prefera singuratatea. De asemenea, le place sa pastreze secrete, sa evite contactele inutile cu oamenii. Dar ei ii trateaza pe cei dragi foarte reverenti.

5. Leu (23 iulie – 22 august).

Leii adora atentia, asa ca animalul lor totem este un paun. Sunt frumosi si iubesc sa se arate, hainele si talentele lor.

Leii isi ia reputatia foarte in serios. Ei incearca sa se arate intr-o lumina buna. Din acest motiv, este paunul – animalul lor totem.

6. Fecioara (23 august – 22 septembrie).

Fecioara – curioasa. Orangutanul lor animal totem, precum Fecioara, este capabil sa foloseasca logica si gandirea.

Fecioarele cauta in mod constant modalitati de crestere a productivitatii si niciodata nu iau decizii pripite. Ei cantaresc pro si contra.

7. Balanta (23 septembrie – 22 octombrie).

Balanta este foarte draguta si moale, iar animalul lor totem este o iepura. Nu le place singuratatea, prefera sa dea dragoste.

Dar Balanta nu ii place situatiile ciudate si de neinteles. Ca o iepura, Balanta va parasi pur si simplu situatia daca vor afla ca mediul lor este periculos. Sunt usor de speriat.

8. Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie).

Animalul totem al scorpionului este un caine. Ca si cainii, Scorpios sunt foarte buni in a gasi ceea ce au nevoie, chiar si cu resurse limitate.

Sunt insotitori fideli, activi si muncitori. Scorpios prefera sa-si controleze etica si performanta, dar este posibil sa nu aiba incredere in unele persoane.

9. Sagetator (22 noiembrie – 21 decembrie).

Sagetatorul este cel mai mult ca o vidra. Sunt destepti si invata rapid, adora sa se distreze si sunt entuziasti.

Sagetatorul arata o compasiune si o simpatie deosebita. Le place sa discute cu oamenii, dar pot fi usor distrasi de la ceea ce se intampla in jur.

10. Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie).

Animalul totem al Capricorniei este un cal. Ele sunt unite de dorinta de stabilitate.

Capricornii actioneaza rapid fara a incetini. Cu toate acestea, se gandesc la actiunile lor si evita riscul. Au un puternic sentiment de autocontrol.

11. Varsator (20 ianuarie – 18 februarie).

Varsatorii adora sa se distreze. Sunt destepti, adora sa calatoreasca, oriunde s-ar afla. Prin urmare, animalul totem al Varsatorului este un delfin.

Sunt foarte intelepti si adora sa rada, mai ales cand altii sunt amuzanti.

12. Pesti (19 februarie – 20 martie).

Cei născuți sub semnul Peștilor, în multe feluri, seamănă cu caii de mare. Sunt prietenoși și sensibili față de ceilalți. Călătorii de mare găsesc o pereche pentru viață, iar Peștii preferă, de asemenea, o relație permanentă.

Ei pot simți ceea ce se întâmplă în jurul lor și pot observa chiar și cele mai mici detalii.