Mesaje Inspirationale

Motivul fundamental al tuturor realizărilor sunt motivația și inspirația.

Calendar aprilie 2019. Care sunt zilele cu energie negativă pentru zodii

Ne îndreptăm cu pași repezi către luna aprilie și vrem să știm în ce zile ne putem simți apatici, neînțeleși, ghinioniști, cu energia la nivel minim. Ei bine, ele există și în luna lui Florar, dar de aceea avem horoscopul, să ne ajute să le intuim și să le gestionăm.

Calendar aprilie 2019. Zilele cu energie negativă ale lunii sunt cele în care ne simțim iritați, nervoși, nimic nu iese cum trebuie și nu este din vina noastră. Specialiștii găsesc o legătură între poziția stelelor și felul în care recepționăm informațiile din jur. În anumite zile, virbrația noastră este la cote joase.

Zodiile se vor simți obosite și apatice, ghinioniste. Este și motivul pentru care nu li se recomandă ca în aceste zile să-și ia mari angajamente, ci mai bine să lase totul pentru alte dăți în care vor simți că energia lor crește. Zilele din calendar, în care pot apărea episoade de disconfort și disonanță cognitivă, în luna aprilie, sunt: 4 aprilie, 8 aprilie, 20 aprilie, 27 aprilie.

Energia negativă pe care o vom resimți în aceste zile atrage trădari, pierderea încrederii în sine, iar de aici se pot ivi probleme cu sănătatea, depresie, boli ale aparatului genital. Pe partea sentimentală, în aceste zile va trebui să dăm dovadă de sânge rece, să preluăm inițiativa, ideal ar fi să abordăm totul cu mult calm și diplomație.

Astfel, vom reuși la finele acestor zile să stabilim noi obiective în viața de cuplu, să înlăturăm suspiciunile și să nu cădem pradă complexelor de inferioritate nejustificate. La muncă nu este exclus să avem parte de provocări.