Mesaje Inspirationale

Motivul fundamental al tuturor realizărilor sunt motivația și inspirația.

Cand totul pare dificil pentru tine, aminteste-ti aceste cinci fraze

Numai potentialul interior va poate ajuta in depasirea dificultatilor din viata. Viata e ca o zebra, are zile albe si zile negre. In astfel de momente, iti pare ca totul este inutil. Nici sprijinul rudelor si al celor dragi, nici cartile inteligente, nimic nu te ajuta.

Prin urmare, singura cale de iesire este sa ne bazam pe propria putere si credinta in Divinitate.

Gasirea “zenului” interior nu este usor de facut. Dar cine altcineva decat tu insuti poate gasi un punct de echilibru in sufletul tau subtire si vulnerabil?

Deci, stai relaxat si pregateste-te sa citesti singur frazele, dupa care atitudinea ta fata de complexitatea vietii se va schimba.

1. Voi plange putin. Am tot dreptul sa fac asta. Apoi voi zambi din nou.

Lacrimile – aceasta este cea mai puternica descarcare emotionala, de care este capabil corpul nostru. Doar prin ele, veti putea sa aruncati afara toate sentimentele negative, nemultumirile, etc…

Dar este foarte important ca astfel de momente de auto-mila sa nu devina un obicei si sa nu devina tovarasi constanti in viata ta.

Ai plans, te-ai descarcat, ajunge! Incepeti zambiti din nou – acesta este obiectivul dvs.!

2. Numai eu ma pot ajuta sa supravietuesc tuturor dificultatilor vietii.

Puteti si ar trebui sa ascultati rudele, prietenii, partenerul apropiat. Dar, in cele din urma, numai tu te poti ridica facand un pas mai mare. Trebuie sa gasiti forta pentru a face fata acestor dificultati. Cei dragi te pot doar ajuta, dar nu te si pot misca.

3. Nu pot schimba circumstantele, dar imi pot schimba atitudinea fata de ele.

Nu putem schimba absolut toate circumstantele negative din viata noastra. Orice se poate intampla: boala, pierderea unei persoane, ruptura, separarea … Indiferent cat de greu este, se intampla.

Dar ne putem schimba gandurile cu privire la evenimentele care au loc. Vorbind cu tine “nu pot”, renuntti, fara sa stii. Spuneti “Pot sa o fac!” Provocati-va. Si vei vedea cum se vor deschide aripile tale!

4. Doar prin faptul ca ati trecut de frica, puteti incepe sa traiti din nou.

Trebuie sa va amintiti ce este o zona de confort. Acesta este sentimentul de siguranta si confort in care traim zi de zi.

Dar vin momentele in care cadrul acestei zone se prabuseste si este necesar sa trecem peste el si sa mergem mai departe. Vei fi speriat. Vei cantari argumentele pro si contra. Dar, mai devreme sau mai tarziu, iesirea dintr-un colt confortabil va deveni vitala.

Numai tu insuti te poti ajuta sa supravietuiesti acestei etape si fara sa te depasesti, va fi imposibil. In cele din urma, viata merge mai departe! Deci, trebuie sa faceti intotdeauna un pas inainte.

5. In fiecare zi trebuie sa ai grija de echilibrul tau interior si de linistea mintii.

Voi mergeti regulat la medicii potriviti, aveti grija de sanatatea voastra. Dar, dintr-un anumit motiv, intotdeauna uitam de sanatatea lumii noastre interioare. Sentimentele si nevoile noastre au nevoie, de asemenea, de ingrijire si atentie.

Valorile materiale sunt mai tangibile, deci ne concentram mai mult pe ele. Dar ele vor fi complet neimportante daca uitati de nevoile spirituale, de integritatea personala si de momentele obisnuite care dau fericire.

Printre altele, depinde foarte mult de stima de sine. Cand apar probleme, este important sa fii pregatit pentru asta. Increderea in sine este cel mai important scut si sabie. Orice dificultate poate fi depasita, stiind ca esti puternic.

Mii de evenimente se intampla in lumea noastra in fiecare zi. Nimic nu sta pe loc. Trebuie sa ne schimbam, urmand cursul vietii.

O etapa dificila poate incepe oricand. Necazurile nu ne cer permisiunea. Si nu vom fi niciodata pregatiti 100% pentru asta. Dar puteti incepe sa va consolidati puterea spiritului chiar acum. Si aici cele 5 fraze va vor ajuta.

Amintiti-va intotdeauna lucrurile principale, un curcubeu poate fi vazut numai dupa o ploaie furtunoasa!