Mesaje Inspirationale

Motivul fundamental al tuturor realizărilor sunt motivația și inspirația.

Care sunt bijuteriile pe care ar trebui sa le porti, in functie de zodie

Sa vedem ce bijuterii recomanda astrologi  pentru fiecare semn zodiacal:

Berbec – DIAMANT

Liderii dedicarii si perseverentei. Poate ca este singurul semn al zodiacului care are o vointa atat de puternica. Este natural si pe deplin justificat faptul ca talismanul unui Berbec sa fie un diamant. Una dintre cele mai puternice pietre din natura.

Un diamant prelucrat este un simbol al puterii si al carismei, care se manifesta atat de des in caracterul Berbecului.

Taur – CUART ROZ

Sentimental si senzual Taurului i se potriveste cuartul roz. In ciuda blandetii sale, Taurul poate fi uneori incapatanat. Prin urmare, pentru multi, reprezentantii acestui semn par a fi oameni foarte dificili. Bijuteria de cuart roz face ca Taurul sa fie mai atractiv pentru ceilalti.

Gemeni – PERLE

Gemenii, foarte des nu pot face o alegere. Perlele vor ajuta reprezentantii acestui semn zodiacal sa fie mai atenti la mediul inconjurator. Bijuteriile cu perle sunt, de asemenea, o excelenta protectie impotriva dezamagirii personale.

Rac: TURMALIN

Racul considera importanta fericirea si linistea in casa sa, astfel reprezentantilor acestui semn se va potrivi turmalina pentru ajuta la armonizarea relatiilor de familie si contribuie la fericirea personala.

Leu: CITRIN

Leii sunt cunoscuti pentru sufletul si nobletea lor mare. Ei sunt generosi si primitori cu toti, dar, la fel ca in salbaticie,trebuie sa detina controlul. Citrinul este un simbol de loialitate vointa puternica si reflecta principalele calitati ale acestui semn zodiacal.

Fecioara: SAFIR

Una dintre cele mai inteligente zodii – Fecioara – este considerata a fi un gardian al cunoasterii. Prin urmare, alegerea ideala pentru acest semn zodiacal sunt bijuteriile cu safire. Intaresc spiritul si cresc intelepciunea.

Balanta: CORAL

Dualitatea Balantei este cunoscuta tuturor. Daca o situatie trebuie sa fie vazuta din toate partile, atunci Balanta va putea sa o faca mai bine decat oricine.

Ei isi cantaresc cuvintele, deciziile si actiunile, cautand sa gaseasca un echilibru in tot ceea fac. Bijuteriile cu corali, personifica intelepciunea, puterea de a trimite gandurile Balantei in directia corecta.

Scorpion: TOPAZ

Gloria celui mai misterios reprezentant al cercului zodiacal e castigat de Scorpion. Intuitia lui functioneaza fenomenal si uimeste cu precizia sa. Inclinatia spre depresie poate deveni o piedica in calea unei realizari, pe care topazul il poate ajuta sa depaseasca, consolidand intuitia.

Sagetator: GRANAT

Optimismul incomparabil, veselia si farmecul sunt principalele caracteristici ale Sagetatorului. Sunt inteligenti si inventivi, iar gama lor de interese este nelimitata. Alegerea ideala pentru Sagetator va fi granatul – o piatra cu energie nelimitata, atat de necesara pentru implementarea unui numar mare de cazuri. El creste pasiunea si focul, umpland literalmente Sagetatorul cu incredere.

Capricorn: AMETIST VERDE

Capricornul – cel mai ambitios si mai computant reprezentant al zodiacului. Ametistul verde este o piatra a ganditorilor si strategilor care sunt Capricornii.

Varsator: AMETIST

Varsatorul iubitor de libertate este imprevizibil in actiuni, pentru ca principalul lucru pentru el este sa fie independent si sa-si pastreze libertatea.

In acest caz, Varsatorul tanjeste dupa dragoste si este pregatit pentru tot. Ametistul ii poate servi si ca talisman. Se crede ca aceasta piatra consolideaza sentimentele reciproce de dragoste si ii impaca pe cei care s-au certat.

Pesti: SAFIR ALBASTRU

Una dintre cele mai calme pietre este safirul, personifica cerul si zborul spiritului, reinnoind intr-o persoana capacitatea de a visa si de a distinge adevarul de minciuni. De aceea, safirul albastru va fi o alegere ideala pentru Pesti, ajutandu-i sa gaseasca un echilibru intre lumea viselor si realitate.