Mesaje Inspirationale

Motivul fundamental al tuturor realizărilor sunt motivația și inspirația.

Ce ne place și nu ne place la Raci

A patra zodie din super seria astrologică este Rac. Racii sunt zodii de apă guvernate de Lună. Iată care sunt principalele caracteristici ale acestor nativi. Cu alte cuvinte, ce ne enervează la Raci și ce ne place.

Ce ne place și nu ne place la Raci
ASPECTE NEGATIVE

1. Sunt multe situații în care dau impresia că ei au soluția, însă de cele mai multe ori blufează. Au un aer de superioritate pe care nici ei nu îl pot stăpâni până la capăt.

2. Reacționează foarte urât când li se demonstrează că nu au dreptate. Sunt extrem de orgolioși și se supără pe lucruri pe care nici un copil nu le-ar sesiza.

3. Vor să fie mereu lăudați și apreciați, iar asta obosește. Se laudă singuri când nu primesc laurii pe care consideră că îi merită.

4. Totodată, sunt extrem de geloși chiar și în relațiile de prietenie. Sunt extrem de posesivi, iar această posesivitatea este una dintre cauzele faptului că sunt guvernați de Lună.

LUCRURI BUNE DESPRE RACI:

1. Sunt sensibili, iar sensibilitatea lor e una specială. Știu să se facă plăcuți într-o relație și dau tot ce pot pentru ca partenerului să îi fie bine.

2. Pe cât par de căpoși, sunt capabili să poarte un dialog civilizat și să schimbe păreri, chiar dacă pornesc de la bun început cu niște prejudecăți și opinii prestabilite.

3. Știu să facă bani indiferent prin ce situație ar trece. Nu sunt genul de persoane care să se plângă. Mereu vor căuta calea ușoară de a produce bani și, ce este culmea, e că o obțin.