Mesaje Inspirationale

Motivul fundamental al tuturor realizărilor sunt motivația și inspirația.

Ce-si doresc, de fapt, barbatii? 10 dorinte secrete pe care nu le dezvaluie partenerelor. Atentie la nr. 10

Un cuplu solid nu apare spontan; are nevoie de timp, incredere si sinceritate. Chiar si in momentele dificile, relatia poate fi salvata cu tact din partea ambilor parteneri.

Exista perioade in cuplu cand comunicarea dispare din diverse motive: lipsa timpului, a banilor, a empatiei sau aparitia copiilor. Iata cele mai mari dorinte ale barbatilor intr-o relatie, dezvaluite de revista „Because Mom Says”.

Sunt zece lucruri pe care barbatii vor sa le transmita femeilor din viata lor, dar uneori nu reusesc. Revista le-a notat pentru a ajuta sotiile sa inteleaga mai bine nevoile partenerilor lor.

1. Nevoia de respect

Barbatii doresc sa se simta respectati. Apreciaza-i opiniile si deciziile. Multumeste-i si arata-i recunostinta. Incurajeaza-l cand se lupta pentru ceva ce isi doreste. Are nevoie de sprijinul tau. Nu te zgarci cu complimentele, ii va placea sa le auda!

2. Evitarea standardului dublu

Renunta la judecati si comparatii constante. Amintiti-va ca sunteti o echipa si valoarea echipei vine din unitatea membrilor sai.

3. Incredere

Increderea este un pilon esential al relatiei. Daca ai probleme cu increderea din cauza unor experiente trecute, nu proiecta vina asupra partenerului actual. Evita generalizarile de tipul „Toti barbatii sunt la fel.”

4. Independenta

Fii independenta. Fa lucrurile care iti plac fara vinovatie. Barbatii apreciaza femeile care stiu sa aiba grija de ele insele.

5. Sinceritate

Barbatii isi doresc sinceritate. Nu-ti ascunde sentimentele si nu te preface. Vorbeste deschis despre ceea ce simti; nu le place sa ghiceasca ce te deranjeaza.

6. Empatie

Fii empatica. Nu te concentra doar pe tine si nu minimaliza problemele partenerului. Orice partener se asteapta sa fie inteles.

7. Echilibru emotional

Lucreaza la echilibrul tau interior. Nimic nu e mai frustrant pentru un barbat decat sa nu stie daca va fi certat sau rasfatat cand ajunge acasa.

8. Onestitate in relatie

Nu te minti pe tine insati. Nu trage de o relatie care nu functioneaza. Nu incerca sa falsifici sentimentele; nimeni nu va fi fericit astfel.

9. Ingrijirea de sine

Fii armonioasa, blanda si feminina. Nu te neglija, deoarece aspectul vizual este important pentru un barbat.

10. Intimitate

Nu te retrage din viata intima a cuplului. Daca ai probleme, discuta-le deschis cu partenerul. Ai incredere in partenerul tau mai mult decat in prietene. Discuta problemele intime in cuplu, nu in afara lui.

Fii deschisa la propuneri de a iesi. Nu fi morocanoasa cu prietenii lui, aceasta este una dintre cele mai mari greseli. Pasiuni comune

Gasiti pasiuni comune. Fie ca este vorba de sport, un program preferat sau un hobby, faceti ceva impreuna cel putin o data pe saptamana. Aceste activitati vor intari legatura dintre voi.