Mesaje Inspirationale

Motivul fundamental al tuturor realizărilor sunt motivația și inspirația.

Cea mai mare, mai stralucitoare si mai intensa Luna Plina a anului este aproape! Pregateste-te pentru cea mai mare schimbare

Pe 9 martie, prima Super Luna a anului 2020 va straluci pe cer. La la ce sa va asteptati in aceasta perioada!

Prima Super Luna din acest an va fi in semnul Fecioarei si asta poate fi un lucru bun sau un lucru rau, in functie de felul in care te descurci cu viata ta. Daca cunosti vreo Fecioara, stii cum sunt atasate de organizare, responsabilitate si comunicare, iar aceasta Luna va urma aceeasi energie.

Aceasta Luna va aduce un moment bun pentru a reevalua viata si a incepe sa calcati pe o noua cale si va va avantaja daca sunteti dispus sa puneti deoparte relatii, obiceiuri si lucruri care va impiedica sa mergeti inainte si sa va atingeti obiectivele.

Luna Plina in Fecioara va va adanci si cunoasterea de sine si va va ajuta sa descoperiti adevaruri interioare si realizari care va vor aduce un nou scop vietii voastre si va vor face si mai credinciosi in fata voastra si a propriei voastre fericiri.

Va fi un moment minunat sa va ingrijiti de sanatatea fizica, mentala si emotionala si sa cautati ajutor pentru a face fata oricaror tipare repetitive negative care se manifesta in rutina dumneavoastra.

Totusi, toata puterea si oportunitatile de transformare trebuie gestionate cu mare atentie. Desi aceasta Luna Plina poate lumina si aduce lucrurile la suprafata, poate facilita, de asemenea, precipitarea concluziilor sau a presupunerilor.

Intuitia trebuie sa fie un ghid foarte important, dar nu putem permite emotiilor sa preia controlul complet sau ne putem pune in situatii cu adevarat periculoase. Aveti mare grija sa nu creati probleme in locuri inutile; fa-ti echilibrul ghidul tau.

Pe scurt, aceasta va fi o luna plina buna pentru a depasi temerile, a-ti recunoaste propriile slabiciuni si a te ierta. Daca aceasta energie este folosita bine, vom iesi din aceasta faza mult mai siguri si mai maturi spiritual, moral si etic, gata sa traim cea mai buna etapa a vietii noastre.

Pregateste-te acum pentru aceasta luna puternica si angajeaza-te sa creezi o viata noua pentru tine. Profitati de energia Fecioarei pentru a planta semintele unei realitati mai autentice si fericite.

Dar nu uita, trebuie sa ai rabdare si multa organizare, astfel incat totul sa mearga conform planului.