Mesaje Inspirationale

Motivul fundamental al tuturor realizărilor sunt motivația și inspirația.

Cele 3 chei pentru a deveni irezistibil

Modestia este sufletul omului. Curiozitatea este mintea lui, iar sensibilitatea este inima lui

Îmi amintesc ziua în care am avut ocazia să fac o analiză mai profundă a celor mai importante calități ale unei persoane pentru mine.

“Care trăsături de personalitate unesc oamenii cu care îmi place să comunic, oameni fără de care nu-mi pot imagina viața și oameni care sunt un exemplu pentru mine” – aceasta este întrebarea la care am încercat să găsesc răspunsul.

În cursul analizei mele, mi-am dat seama că răspunsul cu siguranță nu va funcționa. Sub acele calități pe care (am crezut) le-am apreciat cel mai mult, ceva mai mult a fost ascuns.

Vreau să vă spun despre cele trei calități ale individului. Persoana în care sunt combinate este cu adevărat incredibilă. Poate fi un mare lider. El este capabil să-și controleze propriul destin. El este inteligent și capabil să facă acte dezinteresate.

Deci, iată aceste trei calități:

MODESTIA

Modestia merge mână în mână cu bunătate. Omul umil nu vorbește despre măreția lui. Nu-și ridică nasul. Nu ne deranjează să ne amintim că toți oamenii din această lume sunt egali și interconectați unul cu celălalt.

El își amintește că nedreptatea față de o persoană afectează întreaga societate. Oamenii modesti nu cred ca cineva le datoreaza ceva. Astfel de oameni nu fac discursuri luminoase, memorabile, dar le permit acțiunilor lor să vorbească pentru ei.

Astfel de oameni cu demnitate suporta toate încercările. În fiecare zi ei își amintesc lor înșiși și altora că viața este tranzitorie. Transigența este extrem de valoroasă.

Modestia este un antidot al ignoranței și o sursă de milă.

Modestia este cu siguranță o calitate inerentă celor mai scumpe persoane pentru mine.

CURIOZITATEA

Curiozitatea este ceea ce face ca orice proces să fie distractiv și interesant. Numai o persoană curioasă este capabilă să obțină succes în oricare dintre eforturile sale.

Curiozitatea alimentează setea de cunoaștere, motivează o persoană să încerce ceva nou, să creeze și să învețe in această lume. Aceasta este baza unor relații puternice, realizări incredibile, povesti incitante și amintiri frumoase.

O persoană curioasă poate deveni un adevărat profesionist în afacerea sa. El nu se uită la această lume ca toți ceilalți și poate să obțină succes în știință, artă și în alte domenii. Singura condiție este să fie deschis pentru tot ce este nou.

Înainte de a comite lucruri mari, acești oameni ascultă, absorb noi cunoștințe, încearcă să privească ceva într-un mod nou și să se îndrepte spre această afacere.

Oamenii curioși sunt rar mulțumiți de rezultatele muncii lor, pentru că în mod constant vin cu idei noi. Există prea multe dintre aceste idei și prea puțin timp pentru a le pune în aplicare.

Vreau să fiu înconjurat de oameni curioși. Îmi plac indivizii care se pot uita la ceva familiar într-un mod nou. Oamenii care sunt capabili în fiecare zi să descopere pentru ei înșiși și cei din jurul lor ceva interesant în această lume.

SENSIBILITATEA

Abilitatea de a empatiza și de a empatiza este un dar minunat cu care omenirea este înzestrată.

Sensibilitatea este una dintre cele mai remarcabile calități ale unui om. El aduce oamenii împreună și le permite să se înțeleagă mai bine unul pe celălalt. După ce am discutat cu o persoană care este capabilă să înțeleagă sentimentele și experiențele noastre, nu ne mai simțim la fel de singuri ca înainte.

Oamenii sensibili se îngrijorează sincer pentru ceilalți. Și simt când trebuie să se retragă și să lase acea persoana singură. Ei sunt înzestrați cu abilitatea unică de a simți cât mai exact posibil emoțiile celor din jurul lor și de a vedea lumea prin ochii lor.

Sensibilitatea reproduce mila și dragostea. Ea face ca oamenii să fie conștienți de faptul că sunt legați unul de celălalt. Este o sensibilitate care dezvoltă calitatea onestității într-o persoană.

Există o relație strânsă între aceste trei calități: ele se înmulțesc reciproc.

Modestia este sufletul omului. Curiozitatea este mintea lui, iar sensibilitatea este inima lui.

Modestia vă permite să vă evaluați în mod corect. Curiozitatea ajută la evaluarea adecvată a celorlalți. A fi sensibil vă permite să evaluați corect relația dvs. cu alte persoane.

Puteți desena o altă analogie. Modestia este o floare. Curiozitatea este apa necesară creșterii sale. Sensibilitatea este lumina soarelui la care aspiră floarea.

Fără soare, floarea nu va crește, iar fără apă se va usca. Toate cele trei componente sunt necesare pentru creșterea acesteia.

Modest, curios, dar indiferent față de tot și de toată lumea, oamenii sunt, prin natura lor, foarte leneși. Modest și sensibil, dar nu interesat de oameni, pur și simplu plictisiti de ei înșiși. Persoane imprudente, dar curioase și sensibile – acesta este ceva. A trata cu astfel de personalități este departe de a fi ușor.

Numai prezența celor trei calități garantează echilibrul perfect în dezvoltarea personală.

Pe baza acestor trei calități, altele se dezvoltă în om. Mintea instigatoare, sociabilitatea, ușurința de comunicare, farmecul – totul începe cu modestie, curiozitate și sensibilitate. Acestea sunt calități pe care le apreciez, mai presus de toate celelalte.