Mesaje Inspirationale

Motivul fundamental al tuturor realizărilor sunt motivația și inspirația.

Cele cinci zodii de femei puternice si independente. Nimeni nu le sta in cale

Deci, aici sunt semnele cele mai independente ale zodiacului:

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Femeia Berbec cauta in mod constant moduri de a dovedi cat de puternica este in fiecare aspect al vietii sale. Ea cauta o oportunitate de a prelua conducerea, vrea sa fie responsabila.

Este increzatoare si nu va permite nimanui sa o traga inapoi sau sa o faca sa creada ca nu merita nimic.

Taur (20 aprilie – 20 mai)

La prima vedere, s-ar putea sa crezi ca tu controlezi femeia Taur, dar te inseli. Ea se bucura de placerile materiale si este suficient de puternica pentru a le obtine.

Deci, nu credeti ca veti obtine controlul asupra ei, oferindu-i daruri fanteziste si scumpe. Acest lucru nu functioneaza cu ea, deoarece nu simte ca ar trebui sa dea ceva in schimb.

Gemeni (21 mai – 20 iunie)

S-ar putea sa credeti ca ati dobandit controlul asupra femeii Gemenii, dar va vor zapaci cartile atat de mult incat sa nu intelegeti care dintre voi joaca rolul de comandant principal.

Ea intelege cand trebuie sa-ti dea fraiele, ca sa fii fericit si sa arati ca si cum ai controla tot, dar mai devreme sau mai tarziu, ea va reveni la carma.

Sagetator (22 noiembrie – 21 decembrie)

Sagetatorul este condus de un scop, deci daca planurile tale nu coincid cu ale lui, iti arata usa! Nu va permite nimanui sa ii stea in cale, sa o controleze si sa o tina de la ceea ce vrea de la viata.

Si, cel mai important, ii place libertatea si faptul ca poate lua o decizie sau poate face orice vrea.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Capricornul este un maestru al autocontrolului, deci nu are nevoie de cineva care sa o controleze. Ea stie ce este mai bine pentru ea si o va face.

Si chiar daca incerci sa-i explici, e atat de incapatanata incat mai degraba renunti, decat sa o convingi sa faca ceva care nu este in felul ei. Ea este o femeie puternica si nu se schimba.