Mesaje Inspirationale

Motivul fundamental al tuturor realizărilor sunt motivația și inspirația.

Cele mai frumoase citate ale Printesei Diana! Vorbele calde iti vor aminti ce minunat e sa fii mama

Printesa a fost faimoasa pentru proiectele umanitare in care a fost implicata.

Invataminte de la mama pentru copil

„Vreau ca baietii mei sa inteleaga emotiile oamenilor, nesiguranta lor, necazurile, dar si sperantele si visurile acestora.”

„I-am implicat in proiecte umanitare. I-am dus la oameni care au murit de SIDA- cu toate ca le-am spus ca este cancer, i-am expus unor situatii in care sunt convinsa ca nu multi parinti ar face-o, cu copiii lor.”

Copiii cresc

„Am fost suparata pentru ca se deschide un nou capitol al vietii mele si cu siguranta a vietii lui Wiliam. Dar stiu ca este pregatit pentru asta. Este un copil independent.”

„Imi iubesc copiii. As fi pierduta fara ei.”

„Imbratisarile fac un bine enorm. Mai ales ale copiilor…”

„Voi lupta pana in panzele albe pentru ca baietii mei sa isi atinga potentialul maxim ca oameni, pentru propria lor viata, dar si pentru a-si indeplini toate datoriile pe care le au fata de societate.”

Despre depresia postnatala

„Mi-a fost greu cu depresia postnatala, mi-a fost greu ca nu aveam cu cine sa vorbesc despre asta si a trebuit sa caut singura informatii…Te trezesti dimineata si simti ca nu vrei sa te mai dai jos din pat, te simti neinteleasa, te simti pur si simplu doborata.

Oamenii din jur nu inteles si au impresia ca, daca esti o persoana publica, nu cauti decat atentie. Dar eu n uplangeam decat pentru ca voiam sa ma simt mai bine, sa imi duc mai departe rolurile de sotie, de mama, de Printesa de Wales.”

„Nu ma numiti etalon. Sunt doar o mama care incearca sa ajute.”

Cele mai frumoase citate ale Lady Diana

„Cred ca cea mai mare boala de care sufera omenirea in aceste zile si in aceasta epoca este boala oamenilor care se simt neiubiti. Stiu ca pot oferi dragoste pentru un minut, o jumatate de ceas, o zi, o luna, chiar le pot darui. Sunt foarte fericita sa fac asta, vreau sa fac asta.”

„Sa faci doar ceea ce iti spune inima.”

„Oricine are nevoia sa fie valorificat. Oricine are potentialul de a da ceva inapoi, doar sa aiba ocazia.”

„Cand esti fericit, poti sa ierti foarte multe.”

„Fammilia este cel mai important lucru din lume.”

„Incearca sa faci un act de bunatate aleatoriu, fara nicio asteptare, fara sa vrei sa fii recompensata, stiind ca poate intr-o zi cineva ar putea sa faca acelasi lucru pentru tine.”

Mesaj de la o soacra pentru nora ei

„Stiu ca vei fi frumoasa, desteapta si independenta. Stiu ca te-as adora si ne-am imprieteni pe loc. Cred ca esti o persoana cu adevarat speciala.

Daca nu ai fi, nu ai fi devenit sotia lui Wiliam. Sa fii sotie de print si viitoare regina este foarte greu. Cauta sa pui casatoria mai presus de orice titlu nobiliat si presiune publica.”