Mesaje Inspirationale

Motivul fundamental al tuturor realizărilor sunt motivația și inspirația.

Cele mai puternice zodii: 5 câştigători aleşi de astre. Nimeni şi nimic nu le doboară

Fiecare semn zodiacal are punctele sale puternice şi slabe, dar cinci dintre acestea se remarcă, în accepţiunea astrologilor, drept cele mai aprige, de neclintit în faţa obstacolelor, care se ridică indiferent de cât de grele ar fi loviturile vieţii.

Cele mai puternice zodii: Scorpion

Dispute referitoare la cel mai puternic semn zodiacal există între astrologi dintotdeauna, însă Scorpionul se pare că iese câştigător la puncte, conform astrology.ygoy.com.

Misterioşi, fermecători şi inteligenţi, nativii din Scorpion sunt lideri înnăscuţi, dăruiţi să-şi ducă la îndeplinire menirea cu orice preţ, acel tip de oameni despre care se spune că nu este bine să te pui.

Energia lor fabuloasă şi determinarea de care dau dovadă în atingerea scopurilor, dorinţa lor de a conduce îi face irezistibili în faţa multora. Scorpionii, care au ca simbol pasărea Phoenix, stau extraordinar de bine şi la capitolul intuiţie, ceea ce îi ajută enorm în atingerea obiectivelor.

Nu-i vezi că-şi ies prea des din fire, dar întotdeauna să te aştepţi la răzbunare. În ciuda acestei trăsături negative, Scorpionul face parte din cele mai puternice zodii.

Persoane publice născute sub semnul Scorpionului: Traian Băsescu, Draga Olteanu-Matei, Theodor Stolojan, Corina Chiriac, Victor Ciorbea, Cristi Chivu etc

Cele mai puternice zodii: Leu

Nativii din zodia Leului ar putea sta pe acelaşi nivelul cu cei din zodia Scorpionului, spre diferenţă de celelalte trei zodii considerate puternice: Capricorn, Berbec şi Săgetător. Maiestuos, plin de energie, Leul atrage masele cu un magnet.

Ca şi Scorpionul, Leul este un lider înnăscut şi, de regulă, reuşesc să aibă succes în ceea ce-şi propun, în special în zona politică sau la nivel de conducere în corporaţii. Carismatici şi foarte încrezători, activi din cale afară, cu o atitudine generoasă, au darul de a-şi atrage simpatia şi de a cuceri foarte uşor oamenii.

Faptul că se foloseşte cu eficienţă de această trăsătură califică Leul în rândul celor mai puternice zodii.

Persoane publice născute sub semnul Leului: Varujan Vosganian, Vasile Blaga, Victor Babeş, Mircea Baniciu, Tudor Gheorghe, Horaţiu Mălăiele, Stere Gulea, Marcel Iureş, Rodica Popescu-Bitănescu etc

Cele mai puternice zodii: Capricorn

Muncitori, loiali şi sinceri, Capricornii sunt extrem de puternici, deşi poate că nu lasă această impresie la prima vedere.

Au o voinţă cu adevărat de fier, particularitate care se regăseşte la acest nivel la foarte puţine zodii. Sunt extrem de logici, foarte ambiţioşi şi mereu dispuşi să muncească din greu atunci când întrevăd rezultate pozitive într-o perioadă scurtă de timp.

Nu în ultimul rând, nativii din Capricorn sunt prieteni de nădejde, fiind acele persoane care rămân alături în cele mai dificile momente.

Persoane publice născute sub semnul Capricornului: Mircea Diaconu, Mihai Eminescu, Calin Popescu-Tariceanu, Mircea Geoana, Ana Aslan etc

Cele mai puternice zodii: Berbec

Nativii Berbeci au un entuziasm egalat doar de energia lor. Au curajul de a se aventura acolo unde alţii nu s-ar încumeta, iar în politică se simt ca peştele în apă.

Berbecul este recunoscut ca fiind extrem de direct atunci când are ceva de spus, indiferent de cât de deranjant ar fi ceea ce gândeşte. Nu cunosc teama atunci când îşi pun ceva în cap, trăind pentru a da piept cu provocările. Nici nu-i de mirare că Berbecul face parte din cele mai puternice zodii.

Persoane publice născute sub semnul Berbecului: Amza Pellea, Sergiu Nicolaescu, Nichita Stănescu, Gheorghe Zamfir, Dan Bittman, Nicu Covaci etc

Cele mai puternice zodii: Săgetător

Nu în ultimul rând, nativii din Săgetător sunt independenţi, curajoşi şi au darul de a privi aproape mereu partea plină a paharului în viaţă. Generoşi, sunt în stare să-şi dea cămaşa de pe ei pentru a ajuta un seamăn aflat la ananghie, iar sinceritatea lor îi face demni de admiraţie.

Este posesorul unei mari puteri intelectuale şi are o extraordinară dorinţă de deschidere către lume şi mondenitate. Este atras de valorile înalte, profund morale şi este convins că oamenii îşi pot depăşi condiţia prin educaţie.

Convingerile sale puternice şi vasta capacitate de a citi dincolo de rânduri au reuşit să includă Săgetătorul în rândul celor mai puternice zodii.

Persoane publice născute sub semnul Săgetătorului: Ivan Patzaichin, Grigore Antipa, Liviu Rebreanu, Nicolae Manolescu, Mariana Nicolesco, Mitică Popescu, Cătălin Botezatu, Ştefan Hruşcă etc.