Mesaje Inspirationale

Motivul fundamental al tuturor realizărilor sunt motivația și inspirația.

Corpul are nevoie de dragostea ta

Odata, lui Osho i s-a pus o intrebare: De ce nu-mi place de mine, mai ales de corpul meu?

Ca raspuns, aceasta persoana a auzit cuvinte minunate si corecte de la Osho: Ai o imagine in capul tau, despre felul in care ar trebui sa fie corpul tau? Si, daca da, vei suferi.

Corpul este asa cum ar trebui sa fie. Daca aveti propria dvs. idee asupra corpului, atunci veti suferi, renuntati la toate aceste idei.

Aveti acest trup, aveti un trup daruit de Dumnezeu. Utilizati-l … bucurati-va! Si daca incepeti sa-l iubiti, veti vedea cum se va schimba, pentru ca daca il iubiti, veti avea grija de el si grija este exprimata in tot.

Atunci nu il vei umple cu mancare inutila, pentru ca iti pasa de asta. Atunci nu-l vei chinui de foame, pentru ca-ti pasa de el. Asculta nevoile lui,sugestiile lui, ce vrea, cand doreste.

Cand va pasa, cand va place, va aliati cu corpul si corpul revine automat la normal. Daca nu iti place corpul tau, vor fi probleme, nu? Pentru ca treptat, corpul va deveni indiferent fata de tine.

Nu mai ascultati mesajele lui si il veti uri si mai mult. Veti crea o intreaga problema din aceasta cauza. Organismul nu creeaza niciodata probleme; aceasta este lucrarea mintii. Acum, aceasta este ideea mintii.

Nici un animal nu sufera de ideea a ceea ce ar trebui sa fie corpul lor, nu un singur animal … nici macar un hipopotam! Nimeni nu sufera, este absolut fericit, pentru ca mintea nu interfereaza si nu creeaza idei.

Altfel, hipopotamul ar fi crezut: “De ce arat asa?” Nu exista nici o problema in acest sens. Doar abandonati toate aceste idei.

Iubeste-ti trupul. Acesta este corpul tau. Acesta este un dar de la Dumnezeu. Ar trebui sa va bucurati si sa aveti grija de el.

Cand va pasa, mancati, dormiti, va odihniti. Aveti grija de corp, deoarece este ca si cum ar fi masina pe care o spalati, pe care o ascultati, cum functioneaza, astfel incat sa stiti ca totul este in ordine.

Aveti grija de corpul vostru si va fi perfect! Este un astfel de mecanism minunat, atat de complex, dar functioneaza atat de eficient incat poate lucra timp de zeci de ani.

Indiferent daca dormiti sau sunteti treji, constienti sau nu, corpul continua sa functioneze si acest lucru trece atat de neobservat. Chiar si fara grija ta, el continua sa functioneze, continua sa te serveasca.

Noi toti ar trebui sa fim recunoscatori corpului nostru. Modificati-va atitudinea si vedeti ca, in sase luni, organismul se va schimba.

Ca si cum te-ai indragosti de o femeie si vezi cat de repede se transforma. S-ar putea sa nu fi avut grija de trupul ei inainte, dar cand un barbat s-a indragostit de ea, incepe sa aiba grija de ea insasi.

Se roteste in jurul oglinzii … Pentru ca cineva o iubeste! Acelasi lucru se intampla si cu corpul tau: iti iubesti corpul si vei vedea cum incepe sa se schimbe.

Il iubesc, imi pasa de el, am nevoie de el. Schimba-ti atitudinea si ai sa vezi.