Mesaje Inspirationale

Motivul fundamental al tuturor realizărilor sunt motivația și inspirația.

Cum iti poti regenera parul in mod natural

Indiferent ca ti-ai tuns parul sau ti-a cazut in mod natural, trebuie sa iti regenerezi parul. Dar multe dintre produsele si metodele de regenerare pot fi daunatoare, nereusite sau scumpe.

Metode cu ajutorul carora iti poti regenera parul in mod natural!

1.Gestionati-va dieta

Un par sanatos este sustinut de un corp sanatos, asa ca asigurati-va ca mancati suficiente alimente sanatoase, precum fructele si legumele. Procedand astfel, veti furniza corpului dumneavoastra vitamine si substante nutritive pentru cresterea parului.

2.Sucul de ceapa

Sucul de ceapa este cel mai potrivit pentru regenerarea parului , deoarece acesta imbunatateste productia de colagen a organismului.

Colagenul este principala proteina care se gaseste in piele si par. Asadar, va recomandam sa aplicati suc de ceapa pe scalp.

3.Aloe Vera

Aloe vera este o substanță obișnuită, asemănătoare gelului, care provine din planta aloe vera. Aceasta substanta poate trata “pierderea parului” , deoarece este capabila sa linisteasca scalpul si promoveaza cresterea sanatoasa a parului.

Va recomandam sa aplicati aloe vera pe scalpul dumneavoastra o data pe zi.

4.Masca de oua

Mastile cu ou sunt foarte benefice daca doriti sa va regenerati parul. Acestea contin niveluri ridicate de protein care ajuta la formarea noului fir de par.

Mastile cu ou nu sunt bune doar pentru par, ci si pentru piele.

5.Ceaiul verde

Ceaiul verde este incarcat cu antioxidanti sanatosi care promoveaza cresterea sanatoasa a firului, dar pot preveni si caderea parului.

Puteti salva pungutele de ceai si le puteti utiliza pe scalp. Acest lucru este denumit si clatire cu plante.

6.Lamaia

Lamaia este buna pentru regenerarea parului deoarece promovează o nouă creștere a părului și îmbunătățește și calitatea părului pre-existent. Aplicați câteva picături de suc de lămâie direct pe scalp.