Mesaje Inspirationale

Motivul fundamental al tuturor realizărilor sunt motivația și inspirația.

Cum poti sa-ti schimbi destinul dupa ziua de nastere

Cel mai potrivit moment pentru a va schimba destinul este in primele doisprezece zile dupa ziua de nastere. Utilizati acest timp pentru a incepe calea catre succes si fericire.

Cu o saptamana inainte de sarbatoare, trebuie sa va calmati nervozitatea si sa va ganditi la un plan simplu: sa-i iertati pe cei care v-au gresit si sa le aprindeti lumanari pentru sanatate.Platiti-va datoriile, atat monetare, cat si spirituale. Utilizati seara in ajunul zilei de nastere pentru a planifica anul viitor si pentru a va analiza activitatile din trecut.

Intr-o zi de nastere, pentru a incepe o schimbare spre bine, a elimina conflictele si certurile, nu imprumuta bani sau lucruri, exclude barfele si discutiile despre o persoana care nu este prezenta. Nu va descurajati si nu plangeti.

Schimba-ti viata si soarta in ziua nasterii si dupa ea

1 zi dupa nastere va fi cheia viitorului tau productiv. Acest timp este necesar pentru a petrece cat mai confortabil posibil. Incepeti ceva nou: schimbati imaginea, culoarea parului, coafura, incepeti antrenamentul. Acest lucru va va permite sa faceti primul pas spre succes.

Ziua 2 este necesara pentru a incepe implementarea unui program care sa va ofere abundenta financiara. Pentru a face acest lucru, trebuie sa acordati timp unor chestiuni care va vor duce la profit: sa faceti planuri, sa recalculati propriile economii, sa folositi ritualuri dovedite.

In a doua zi dupa ziua de nastere, trebuie sa daruiti o parte din bani pentru caritate si, de asemenea, sa incepeti sa mancati sanatos – energia voastra monetara depinde de sanatatea voastra emotionala si fizica.

Ziua 3 este importanta pentru construirea unei noi linii de conduita. In acest moment, trebuie sa va schimbati tactica in comunicare. Daca sunteti obisnuiti sa vorbiti mult, opriti-va astazi si luati-va pozitia de ascultator si, daca nu prea vorbiti, incercati si incepeti sa comunicati cu oamenii.

A treia zi este favorabila cooperarii pentru afaceri, asa ca nu pierdeti ocazia de a organiza intalniri importante sau de a scrie scrisori catre potentiali investitori sau parteneri.

Ziua 4 este conceputa pentru a cauta ajutor si asistenta. In acest moment, merita sa vizitati persoane apropiate in care aveti incredere, sa invitati cei mai de incredere prieteni, sa scrieti mesaje cu recunostinta celor care sunt departe de voi. Pentru a va imbunatati propria energie, curatati propria casa astfel incat energia pozitiva sa curga liber in spatiu.

Ziua 5 este importanta pentru petrecerea activitatilor creative. Descoperirea propriului potential si a creativitatii va va permite sa obtineti succesul in viata mult mai rapid. Alegeti acele activitati care va plac: desenati, scrieti poezii, comunicati cu copiii, pur si simplu stati in compania unor oameni apropiati de voi ca spirit.

Ziua 6 este importanta pentru inceperea activitatilor de agrement. Treceti la un mod de viata sanatos, indepartati toxinele din organism. De asemenea, astazi, este important sa incepeti orice exercitiu pentru a mentine corpul intr-o forma buna: mersul pe jos, jogging. Orice activitate fizica va va afecta in mod favorabil biofizica.

Ziua 7 trebuie petrecuta in familie. Incepeti sa faceti planuri pentru viitor, discutati posibilele reparatii, relocari, calatorii, relocarea mobilierului. Cuplurile pot organiza o cina romantica, oameni singuri – nu stati in patru pereti si mergeti in cautarea dragostei.

Ziua 8 este conceputa pentru a va scufunda in propria lume si pentru a stabili prioritatile vietii. Acesta este un moment de introspectie si singuratate. Incercati sa eliminati contactul cu oamenii. Utilizati meditatia pentru a va echilibra emotiile, pentru a va linisti.

Ziua 9 este pentru o odihna buna. Este recomandabil sa petreceti timp in natura, ascultati de puterea elementelor. Petreceti timp pentru a obtine noi cunostinte si abilitati, vizitati expozitii de arta sau galerii. Aceasta zi este destinata sa primeasca si sa raspandeasca emotii pozitive, asa ca incercati sa ajutati pe cei care au nevoie.

Ziua 10- planuri si proiecte ale propriilor tale realizari. Stabiliti-va obiectivele la care va veti stradui sa schimbati soarta in bine. Orice actiuni care vizeaza dezvoltarea, beneficiaza astazi de un sprijin suplimentar in domeniul energiei, deci nu refuzati sa va ajutati colegii si subordonatii, faceti-va timp pentru familie si prieteni.

Ziua 11 stati cu cei mai apropiati si mai buni prieteni. Astazi aveti ocazia sa va reconsiderati cercul social si sa intrerupeti relatiile cu cei care va obstructioneaza.

Ziua 12 este importanta pentru cresterea spirituala. De data aceasta este important sa cheltuiti pentru rugaciuni si pocainta. Pocaiti-va de faptele voastre neasemuite, rugati-va fortelor mai inalte pentru sanatatea celor dragi, daca este posibil vizitati o biserica sau un templu. Nu refuzati ajutorul si folositi acest timp pentru a va prioritiza propria viata.

Fiecare dintre aceste reguli va va schimba tangibil destinul si, pana la sfarsitul celei de-a douasprezecea zile, veti simti cu siguranta ca viata voastra are culori noi. Amintiti-va ca Fortuna este capricioasa favorizeaza oamenii puternici si increzatori.