Mesaje Inspirationale

Motivul fundamental al tuturor realizărilor sunt motivația și inspirația.

Cum sa ramai intotdeauna o adevarata doamna: 7 secrete de eleganta de la Coco Chanel

Daca ai fost improscata cu noroi de o masina care trece si ai inceput sa tipi isteric si sa iti misti mainile – acest lucru este teribil. O femeie cu clasa ar fi surprinsa si ar merge sa-si schimbe hainele. Surpriza tine femeia tacuta eleganta si bine imbracata.

La urma urmei, un sofer bun trebuie sa-si ceara scuze pentru actiunile sale, dar planurile pot fi intotdeauna amanate. In acest caz, nu-ti vei pierde cumpatul si iti vei tine nervii in frau.

Eleganta este ceva aerisit si abia perceptibil. Pentru a deveni o adevarata doamna, trebuie sa stii cateva secrete.

Iata 7 sfaturi de baza care dezvaluie secretele elegantei. Urmeaza-le si ceilalti te vor privi cu alti ochi!

Domnisoara eleganta este intotdeauna constienta

Cat de des, noi, absorbite de actiune, ne fluturam bratele si taiem militant aerul cu mainile noastre? Sau ne incruntam, stand in metrou, ca intr-o competitie pentru cel mai taciturn aspect? De ce se intampla acest lucru? Pentru ca daca nu te gandesti sa-ti controlezi expresia, devine surprinzator de sumbra.

O femeie eleganta este constienta de ea in fiecare secunda. Acesta este de fapt un mod de viata. Nu este nevoie sa zambesti, dar ar trebui sa iti amintesti de imaginea ta. Si nu numai in locurile aglomerate – singura, o astfel de femeie continua sa se „pastreze”, iar aceasta nu este o povara pentru ea.

Eleganta este un obicei

Toate acestea sunt abilitati elementare: controleaza-ti chipul si mersul, pastreaza-ti postura, misca-te fara probleme. Eleganta poate fi invatata, este posibil sa o „antrenezi”. Acest lucru este la fel cu a invata cum sa te trezesti la sapte dimineata sau sa mergi la o scurta plimbare seara.

Stie cum sa se iubeasca singura

„O femeie eleganta ar trebui sa mearga la piata asa incat gospodinele sa nu rada de ea. Cei care rad in astfel de cazuri au intotdeauna dreptate.” Coco Chanel

O femeie adevarata se poate relaxa, asculta linistea si se uita cu entuziasm la nori in locul ecranului telefonului. Nu se epuizeaza. O astfel de femeie se iubeste.

Nu are in obicei sa se tortureze pentru fericirea altora sau succesul la locul de munca. Pentru ca atunci cand este calma si linistita, atunci viata in casa este o bucurie, iar la lucru totul functioneaza. Percepe lumea din jur cu energia iubirii ei, monitorizeaza nivelul bateriilor ei si tocmai in timp continua reincarcarea.

Este imposibil sa se dezechilibreze

O femeie adevarata rade de probleme, nu ia loviturile sortii in serios si nu se consuma cu greseli. La urma urmei, toate sunt un nonsens! Soarta tuturor ofera multe motive pentru suferinta, dar daca le folosesti in mod activ – nu vei avea suficienta forta.

Bunastarea ta spirituala trebuie sa fie pusa pe primul loc. Domnisoara eleganta nu are nici un motiv sa condamne – stima ei de sine e in regula. Nu o vei gasi pentru barfe, nu se uita, mareata, la paginile fostilor colegi de clasa in retelele sociale.

Aceasta femeie stie cum sa ia ochii barbatilor

O femeie superba nu trece neobservata si este capabila sa accepte complimente si priviri entuziaste. Nu este orbita de razele admiratiei, dar nu este timida legat de vizibilitatea ei. Se recunoaste si stie: complimentele nu sunt primite timid.

Nu are nici un motiv sa se scuze ca poarta o bluza veche de 23 de ani de la mama ei cand primeste un compliment de la un coleg. Poate doar sa multumeasca. Pentru ca este important sa se aprecieze.

Se simte confortabil in pielea ei

Daca ti se pare ca o femeie sofisticata este obligata sa aiba talie de viespe si coapse lucrate – acum razi in fata acestei prejudecati si uita de ea pentru totdeauna. Deseori vedem cum doamne fermecatoare, plinute, moi, arata fermecator. Dar numai in cazul in care stiu cum sa se prezinte in mod corespunzator.

Ele nu sunt infasurate in blugi, nu se imping in rochii mai mici cu doua dimensiuni, ci se potrivesc organic cu propriul lor corp. Forme magnifice – esti cu adevarat fermecatoare si nu trebuie sa te pui in contextul modei moderne.

Nu actioneaza conform regulilor, ci in functie de situatie

Ultimul secret: fii organica. Nu este nevoie sa mergi la un picnic intr-un sacou ingust, sa iti pui tocuri cui pentru o plimbare si sa te incingi intr-un costum sever la 30 de grade Celsius.

Nu ii crede pe cei care spun ca absenta unui toc este inacceptabila, pantofii clasici lustruiti sunt cheia succesului, iar parul desprins este cea mai teribila miscare.

Daca esti increzatoare in ingrijirea parului – lasa-l sa respire liber. Nu te simti comoda pe tocuri – nu te lasa intimidata, poarta un pantof clasic sau mergi pe o talpa plata. Si nu iti bloca personalitatea intr-un clasic costum alb-negru.