Mesaje Inspirationale

Motivul fundamental al tuturor realizărilor sunt motivația și inspirația.

Cum sa-ti indeplinesti dorintele prin puterea gandului

Transa este o stare a constiintei atunci cand pare ca intri in interiorul tau ca sa gasesti raspunsuri la intrebari. La urma urmei, subconstientul stie totul. Pune-ti o intrebare sau o dorinta specifica si iti va spune cum sa o realizezi.

Pentru a intra intr-o transa usoara, trebuie sa-ti relaxezi complet corpul (ceea ce este destul de dificil, dar trebuie sa exersezi), sa-ti golesti mintea de orice gand.

Corpul va incepe sa devina greu si sa amorteasca, sunetele se vor estompa si iti va parea ca te adancesti usor. Cand se intampla toate acestea, incearca sa te gandesti la o dorinta (vizualizand in mod clar ceea ce doresti sa obtii).

Exista mai multe reguli pentru implinirea dorintelor prin puterea gandului:

1. Trebuie sa fii 100% sigur ca dorinta se va implini.

2. Este necesar sa-ti imaginezi clar dorinta ta si nu doar sa o rostesti. Ar trebui sa ai o imagine mentala clara a ceea ce doresti.

3. Nu trebuie sa te gandesti cum se va implini si cand, nu te gandi la ce se va intampla cand se va implini. De exemplu, daca vrei sa ai o multime de bani, nu trebuie sa te gandesti cum va veni aceasta suma sau pe ce vrei sa o cheltui.

4. Apeleaza la emotiile tale, simte-te ca si cum dorinta ta este deja implinita (bucurie, fericire, distractie).

5. Imagineaza-ti ca esti mare, iar dorinta ta este infim de mica in comparatie cu tine. Desi tii foarte mult la dorinta ta, nu este ceva crucial pentru tine. Mentine-ti o atitudine neutral faa de aceste dorinte – daca se va implini, foarte bine, daca nu –nu.

6. Pentru a inlatura indoielile constante cu privire la implinirea dorintei, trebuie sa uiti si sa nu te mai gandesti la ea. Inchipuie-ti ca dorinta ta este un balon si ca i-ai dat drumul spre cer.

In acest moment ti-ai setat subcontientul la ceea ce iti doresti.

Informatiile au fost preluate si inegistrate, acum nu iti ramane decat sa astepti, evitand sa te mai gandesti la asta! Emotiile puternice si constante interfereaza cu implinirea dorintei.

Si aici sunt cateva postulate importante care trebuie respectate, astfel incat dorinta ta sa se implineasca cu puterea mintii.

1. Nu-ti face griji cu privire la ce se va intampla maine.

2. Nu te agita despre ceea ce nu ai. Dorinta ta nu trebuie sa fie o povara. Daca crezi ca fara asta nu poti trai, atunci dorinta ta se va indeparta de tine.

3. Inlatura toate obstacolele din drumul spre telul tau. In primul rand – din gandurile tale. De exemplu, daca ai niste negocieri importante, poarta o discutie imaginara cu concurentul tau, convinge-l de corectitudinea ta,iar apoi fa-o si in viata reala.

4. Toti oamenii din aceasta lume sunt egali, nu-ti suprima demnitatea comparandu-te cu ceilalti. Spune nu invidiei.

5. Fa ce trebuie sa faci si lasa lucrurile sa fie asa cum sunt.