Mesaje Inspirationale

Motivul fundamental al tuturor realizărilor sunt motivația și inspirația.

Cum se foloseste laptele in gradina. Inlocuieste chimicalele pentru o recolta bogata si un sol fertil

Laptele se gaseste in fiecare bucatarie, este delicios si se foloseste la o multime de prajituri. In acest articol va aratam cum puteti folosi laptele in gradina dvs.

1. In loc de ingrasamant

Utilizarea laptele ca ingrasamant are un efect foarte bun asupra plantelor, intarindu-le. Elementele nutrivite din lapte au un efect la fel de bun asupra plantelor ca si asupra oamenilor si animalelor. Datorita nutrientilor din lapte, obtinem o cultura mai buna.

2. Laptele in locul fungicidului

Frunzele fungice sau mucegaite pot fi tratate cu apa diluata cu lapte. Pregatiti amestecul de lapte dupa cum urmeaza: o parte lapte si 3 parti de apa. Turnati amestecul intr-o sticla cu pulverizator si pulverizati plante o data la 10 zile. Puteti utiliza aceasta metoda, o data cu inceperea lucrului in gradina, deoarece functioneaza bine si ca metoda de preventie.

3. Laptele ajuta solul

Daca turnati lapte peste solul unde urmeaza sa plantati , acesta va fi de o calitate mult mai buna, deoarece acesta absoarbe vitaminele si nutrientii din lapte. Unii gradinari pulverizeaza solul cu lapte praf , dar putem folosi si lapte diluat cu apa.

Citeste mai mute pe Fabricatinromania.info