Mesaje Inspirationale

Motivul fundamental al tuturor realizărilor sunt motivația și inspirația.

Cum te protejezi de energia negativa a altcuiva: cinci reguli importante

Sa inveti sa nu absorbi energia negativa a oamenilor din jurul tau este o mare pricepere spirituala.

Empatia este abilitatea de a recunoaste si de a simti emotiile celorlalti. Simpatia este un sentiment de compasiune pentru alte persoane. Adesea, a fi un “empat” inseamna ca absorbiti cea mai mare parte a durerii si suferintei celorlalti si acest lucru va poate afecta negativ.

Iata 5 moduri de a te proteja de influenta rea ​​a altor oameni.

1) Amintiti-va ca nu veti putea multumi pe toata lumea.

Daca cineva se plange de tine, nu incerca sa-i faci pe plac acestei persoane. El isi va trage energia numai din tine si te va face sa depinzi energetic de opinia lui.

Nu toata lumea te va iubi. Oamenii traiesc pe pamant pentru un alt scop. Iubiti-va pe voi in primul rand – si veti crea un camp de forta care va va proteja de influenta opiniei altor oameni.

De asemenea, amintiti-va ca nu puteti schimba totul. Uneori, cel mai bun lucru pe care il puteti face este sa nu absorbiti energia pe care oamenii o proiecteaza asupra voastra.

2) Invitati cu atentie alti oameni in viata voastra.

Trupul, mintea si casa sunt templul tau. Pe cine vei invita? Este o invitatie deschisa? Oamenii trebuie sa-si sterge picioarele inainte de a intra sau este normal sa vina cu murdaria lor in sufletul tau?

Este minunat sa fii generos, dar exista o linie fina pe care trebuie sa o trasezi pentru a nu fi calcat in picioare. Invata sa spui nu si sa te simti bine cu tine.

3) Nu mai acordati atata atentie oamenilor cu probleme.

Parazitul are nevoie de o gazda pentru a supravietui. Cand acordati atentie altcuiva, ii dati energie.

Vampirii energetici va vor fura gandurile, reducandu-va energia. Unii oameni isi elibera energia negativa asupra ta si apoi vor merge la urmatoarea victima.

O ureche prietenoasa este probabil un lucru minunat, dar exista, din nou, o trasatura pe care nimeni nu are dreptul sa treaca.

Poate ca o alta persoana isi revarsa frustrarile la locul de munca, intr-o relatie sau chiar in realizari reusite. Toate aceste emotii va pot epuiza.

Iubiti-va, opriti-i pe oameni sau spuneti-le ca nu sunteti pregatiti sa-i ascultati chiar acum. Deci nu mai absorbiti energia lor toxica.

4) Respirati in natura.

Iesiti in natura, meditati, relaxati-va si plimbati-va. Curatati negativul din interiorulvostru.

Respiratia mareste circulatia sangelui in organism si ajuta la prevenirea absorbtiei energiei de la persoanele din jurul vostru. Plimbati-va cu incredere, ridicati-va capul in sus si nu lasati pe nimeni sa va strica starea de spirit.

5) Asumati-va responsabilitatea pentru gandurile si emotiile voastre.

Felul in care simtiti este 100% responsabilitatea voastra. Universul trimite oameni in viata noastra pentru a ne experimenta. Perceptia noastra despre noi insine este mai puternica decat perceptia celorlalti.

Nu sunteti o victima si nimeni nu are putere asupra voastra. Ganditi-va la modul in care gandurile sau asteptarile dvs. se manifesta intr-o situatie care va deranjeaza. Daca totul depinde de nivelul dvs. de rabdare, iritabilitate sau compasiune?

Odata ce iti asumi responsabilitatea pentru reactiile tale, te vei conecta cu tine insuti la un nivel mai profund.

Creati-va situatii care va sporesc nivelul de energie. Te simti bine in jurul acestei persoane? Este aceasta persoana aproape de tine? Meriti o experienta minunata si a venit timpul sa realizaezi acest lucru.

Stiinta de a se proteja de energiile altor oameni incepe cu iubirea de sine. Amintiti-va ca meritati fericirea si pacea. Amintiti-va ca acest lucru este normal, spuneti nu, iar voi insiva sunteti autorul starii voastre energetice.