Mesaje Inspirationale

Motivul fundamental al tuturor realizărilor sunt motivația și inspirația.

Daca femeia ta te iubeste, respecta si intelege, fii dracu’ barbat. Altfel…

O sa iti fie luata de sub nas, prietene.

Pentru ca vezi tu, jmecher, asta cu dublu jm, o femeie nu o sa fie niciodata atat de proasta incat sa-ti suporte tie ifosele.Nu o sa fie niciodata bunul tau. Faptul ca ea se concentreaza asupra ta, ca te iubeste, respecta si intelege, nu crezi ca e destul pentru tine?

Nu crezi ca ar trebui sa-i dai lucrul asta inapoi, dublu?

Vezi tu, mascul alfa, daca iti neglijezi femeia care te respecta cam de 2 ori, de 3 ori, o sa treaca cu vederea. O sa inghita multe pentru tine. Dar, la un moment dat, o sa se sature. Stai, am uitat sa mentionez. Tu pana acu’ ai inselat-o de 5 ori si esti barbat cu acte-n regula.

Tot respectu’. Da’ auzi, le-ai tras-o tuturor alora 5 in fix aceleasi 3 pozitii, nu? De fapt, cam atat poti tu. Sa atragi asta. Vezi tu, prieten drag, tu, care te simti in randurile astea, daca tot crezi ca asta te face barbat, iti sugerez sa incerci altceva.

Decat sa o faci cu 10, tot in alea 3 pozitii plictisitoare, ia du-te la femeia care te intelege de fiecare data ca esti un porc notoriu si fa dragoste, sex cu ea in 10 feluri. Vezi, poti? De ce te balbai? ?

Fiecare femeie are rolul sau in viata asta. Unele pot doar sa gateasca, altele pot sa faca doar sex, altele pot doar iubi, altele te pot doar intelege si lista poate continua. In schimb, sunt cateva, e drept, tot mai rare, eu le numesc FEMEI.

Alea care atunci cand simt ca si-au gasit barbatul, crede-ma prietene, oricat ai fi tu de gelos, daca ea te vrea pe tine, nu trebuie sa-ti faci griji cine o vrea pe ea.

Care daca te vrea doar pe tine, o sa fie cel mai mare chef bucatar, cel mai bun psiholog si cel mai bun star porno pentru tine. Vezi tu, de asta trebuie sa ai tu grija.

De ce te balbai iar.. ? ? Tensiunea e ok ?

Pentru ca eu o sa fiu primul care o sa-ti ia o astfel de femeie. Femeia pe care o faci tu sa planga. Femeia pe care o lasi fara un mesaj de noapte buna.

Nu pentru ca nu poti sau ai adormit, ci pentru ca ti-o tragi cu alta. Una din alea 10 probabil cu care exersezi aceleasi 3 pozitii plictisitoare pe care daca le-ai folosi cu femeia ta, nu te-ai mai simti barbat. Vezi tu, prieten drag, eu am fost crescut altfel.

Eu am fost educat sa respect femeia si sa o respect exact atat cat ma respecta ea pe mine. Sa zicem ca sunt un tip fara obligatii si mi se ofera o partida de sex cu o tipa pe care o plac sau care mi se pare atragatoare. Crezi ca refuz, prietene? Nu.

Uite asa o respect eu pe ea. Cu o partida de sex. Care-i problema? Ne respectam reciproc. Ne convine amandurora. Ideea e ca daca eu as avea femeia ta, n-as simti niciodata nevoia sa o insel. Stii unde mai apare o diferenta intre noi 2 ?

Atunci cand dam de un tip de femeie precum cel descris mai sus, care iti inghite tie toate porcariile si sufera sa va fie bine. Eu o sa o ascult. Tu o sa o dai dracu’ cand are o stare aiurea. Eu incerc sa o inteleg, tu crezi ca esti prea barbat sa intelegi o femeie.

Eu o sa iau de mana in public, in centrul orasului pentru ca ma mandresc cu ea. Tu o duci pe alei singuratice, doar sa se simta si ea bine ca iesiti, ti-e gandul la alea ale tale. Eu o sa-i dau libertate, nu e bunul meu, stii..in schimb, tu o sa-i cauti zilnic in telefon, facebook si geanta. Eu o sa o dezbrac de ganduri, de sentimente in primul rand si apoi de haine.

Tu, in schimb, stii doar sa-i dai hainele jos. Eu o sa o duc sa zburam cu parasuta, sa simta ca traieste, tu nu o duci pentru ca ai alte parasute.

Eu o sa fac dragoste cu ea in pat, pe podea, in baie, pe masa din bucatarie, pe birou, pe bancheta din spate a masinii, in toate felurile posibile si imposibile in timp ce tu cunosti 3 culori cunosc pe nume-n pat. Ma scuzi, pozitii.

Asa ca, prieten drag, tine la femeia care te iubeste, intelege si respecta, te rog. Daca ea e fidela, fii si tu. Poate chiar o sa iasa ceva frumos in final.

Demonstreaza ca ai coaie. Nu le purta de-an pixu’. Dragi femei, citti. Invatati. Fiti independente. E a dracu’ de sexy sa vezi o femeie independenta. Te atrage imediat. Asta daca e sa vorbim pe langa fizic, fizicul atrage la inceput, oricine o’ zice orice.

Astfel, deveniti inteligente. Si o femeie inteligenta, puternica, independenta, care poate sa faca multe lucruri fara un barbat, atrage de la sine si o viata frumoasa, alaturi de un BARBAT, nu de orice jeg. Imi amintesc ce mi-a spus un fost coleg de facultate.

Razvane, jur, sunt cel mai norocos ca o am. N-as da-o pentru nimeni si nimic. Si cu asta trageti voi concluzia .. ?