Mesaje Inspirationale

Motivul fundamental al tuturor realizărilor sunt motivația și inspirația.

De ce este Capricornul cel mai destept semn al zodiacului

Capricornul are multe virtuti, dar una dintre ele este deosebit de izbitoare: inteligenta sa practic stralucitoare. Acesta este unul dintre cele mai inteligente semne ale zodiacului.

Capricornul are o gandire logica foarte precisa, stie cum sa vada doi pasi inainte si sa aduca lucrurile la capatul dorit. Cu toate acestea, imaginatia lui este slab dezvoltata si adesea vede viata numai in tonuri negre sau albe.

Trasatura sa caracteristica este modestia. Chiar daca Capricornul este bine, nu se poate determina acest lucru prin hainele lui, pentru ca niciodata nu isi face publicitate cu succesul. Nu este usor sa castigi increderea Capricornului, el vede prin oameni, si determina cu usurinta o minciuna.

Personalitatea Capricornului

Farmecul rece al Capricornului poate face o impresie convingatoare la prima intalnire. Raceala este o masca care ascunde un suflet extrem de sensibil, un adevarat vulcan de pasiune. Putini vor putea sa se ascunda in apropierea inimii sale aprinse. Capricornul este intrigat de expresia imperturbabila a fetei sale – el pare atat de inaccesibil. Lumea sa interioara este extraordinar de bogata, desi nu arata asta nimanui.

Profilul iubirii Capricornului

Caracteristica principala a Capricornului este misterul. El, sub suferinta mortii, nu recunoaste ca este chinuit, ingrijorat si deranjat. Sa vorbeasca despre dragoste este atat de dureros pentru el, si daca se intampla acest lucru, atunci el va evita si va fi timid pentru mult timp dupa aceea.
Si toate pentru ca este de fapt extrem de vulnerabil, extrem de bland si posedat de pasiuni. Capricornul se indragosteste in contrast – de personalitati luminoase, extraordinare si complet imprevizibile.

Urmatoarele calitati sunt inerente masculului Capricorn:

– increderea in sine si in altii;

– disciplina stricta;

– onestitate, dreptate;

– simtul umorului rau;

– realism, gandire logica;

– pragmatism;

– autoritate;

– avaritie.

Calitatile Capricornului femeie sunt:

– subtilitate si sofisticare;

– senzualitate bine controlata;

– refuzul ferm de a accepta compromisuri;

– atitudine serioasa fata de cariera;

– dorinta de a controla totul.

Capricornii sunt puternici si foarte rabdatori, deci sunt buni ascultatori si pot petrece mult timp ascultand povestile oamenilor. Prin urmare, ei cunosc multe despre vietile, istoria, traditiile, obiceiurile, antipatiile si opiniile oamenilor.

Aceasta le mareste cunostintele. Acest lucru le permite sa fie unul dintre cei mai destepti reprezentanti ai semnelor zodiacului.
Ce zici, asa este si Capricornul tau?