Mesaje Inspirationale

Motivul fundamental al tuturor realizărilor sunt motivația și inspirația.

De ce exista oameni buni si oameni rai

Sa incercam sa intelegem de ce fiintele umane isi dauneaza propriilor specii.

Cand ne-am nascut, am intrat intr-un grup de oameni plini de obiceiuri, principii, valori, credinte etc., si tot ceea ce invatam devine un adevar absolut pentru noi toti, pentru ca exista generatii si generatii care traiesc aceleasi lucruri.

Aceasta inseamna ca tot ceea ce traiau stramosii nostri ne invata si invatam sa vedem viata prin lentilele lor.

Din nefericire, traumele vietii ii fac pe unii reci, duri, insemnati si ii determina sa aleaga cai grasite, atat pentru ei cat si pentru cei care le traverseaza.

Actele par adesea inconstiente pentru ca persoana este neinsufletita? Nu, pentru ca dragostea pe care a primit-o a fost insuficienta pentru a inversa situatia.

Inseamna acest lucru ca trebuie sa acceptam comportamentul acestor oameni? Nu, iar alegerile si atitudinile lor sunt, de asemenea, externe pentru noi, dar daca avem ocazia sa-i ajutam, exista sanse mari de transformare.

Prin urmare, dragul meu cititor, multi oameni rai nu s-au nascut in acest fel, au devenit datorita trairilor lor tragice, ceea ce inseamna ca exista sanse mari de transformari.

Prin urmare, cu totii suntem demni de noi sanse, de a corecta greselile, de iubire, multa iubire, pentru ca doar acest sentiment se transforma.