Mesaje Inspirationale

Motivul fundamental al tuturor realizărilor sunt motivația și inspirația.

De ce iubim taurii

De ce sunt Taurii speciali

Perioada zodiei Taur este cuprinsă între 21 aprilie și 21 mai. Este o zodie destul de liniștită, cu excepția momentelor când este călcată pe coadă căci atunci iese la iveală unul din cele mai interesante aspecte ale cărții sale de prezentare. Îl are pe Marte (războinicul) în planul spiritualității.

1. Taurii sunt loiali și extrem de încrezători în capacitățile lor. Niciodată nu vor contesta o idee dacă nu au ei una mai bună.

2. Încăpățânarea lor este un exemplu pentru oamenii leneși. Taurii nu sunt de acord cu trândăveala, așa că o să îi vezi tot timpul făcând ceva.

3. Îi place confortul, tânjește după bunăstare materială, iar pentru asta va lupta din plin. Știe să îi facă și pe ceilalți să-și dorească mai mult de la viață.

4. Este, de departe, unul din cele mai realiste semne zodiacale. Întotdeauna va acționa conform realității, ținând cont de lucrurile care contează cu adevărat și nu în conformitate cu percepțiile lor sau ale celorlalți.

5. Taurul are simțul umorului chiar și atunci când se enervează. Știe să facă diferența între lucrurile serioase și glume. Are tot timpul un cuvânt de spus, dar o face în stilul caracteristic.

6. În relațiile de iubire, este destul de cicălitor, dar asta îl face atât de adorabil pe nativul Taur. Știe cum să iasă din bucluc atunci când calcă strâmb. Știe să facă de cele mai multe ori cadouri care îi lasă cu gura căscată pe partenerii de viață.

Așa sunt Taurii.