Mesaje Inspirationale

Motivul fundamental al tuturor realizărilor sunt motivația și inspirația.

De ce nu esti norocos in viata: Cauzele esecurilor si necazurilor tale

Problemele si esecurile ne impovareaza viata, facand-o fara speranta. Toate problemele provin de la nivelul energiei. Stiind motivele aparitiei lor, poti sa scapi cu usurinta de ghinion.

Se spune ca daca nu ai noroc in viata personala, atunci asigura-te ca ai noroc in altceva. Cu toate acestea, optimismul avid devine din ce in ce mai putin obisnuit in fiecare zi.

Pentru majoritatea oamenilor, un esec implica un altul. Acest lucru este legat direct de energie: negativul atrage negativ. O persoana care are energie negativa atrage nefericirea si viceversa. Prin urmare, este necesar sa incepi sa iti schimbi viata in bine.

Semne ale ghinionului

Acest fenomen este de interes pentru psihologi si filosofi. Mintile luminate ale timpurilor moderne au clasificat principalele semne ale lipsei de noroc in oameni. Aceste manifestari declanseaza mecanismele ghinionului si contribuie la aparitia unor perioade negre in viata. Mai intai, urmatoarele simptome trebuie eradicate.

Dezamagire

O persoana este bantuita de un sentiment de deznadejde, de pustiire, de incapacitatea de a-si schimba viata. Pierderea credintei conduce la o reevaluare a capacitatilor si inaccesibilitatii obiectivelor.
Agresivitatea si incertitudinea

Personalitatea predispusa la esec tinde sa se dezlantuie fata de alte persoane sau sa se afirme in detrimentul necazurilor altora.

Singuratatea si resentimentele fata de intreaga lume

Ghinionul unui esec poate fi datorat stimei de sine scazute, retragerii in sine si invidiei. In acest caz, persoana ii invinovateste pe altii pentru problemele proprii.

Vulnerabilitate

Pierderea bucuriei vietii atrage dupa sine lipsa unor noi schimbari pozitive. Chiar si in momentele de bucurie o persoana se gandeste la un posibil esec.

Cauzele esecului si necazurilor

Motivele pentru ghinionul nostru se datoreaza factorilor energetici. Intreaga lume este patrunsa de fluxuri de energie si noi, in ea, suntem invitati care trebuie sa invete sa traiasca conform legilor Universului. A invata sa traiesti este asociat cu constientizarea factorilor externi si a cresterii spirituale. O persoana care refuza propriul scop si nu vrea sa invete este condamnata la ghinion.
Trebuie sa invatam sa traim in armonie, cooperare, asistenta reciproca, eradicarea opozitiei, lacomiei, furiei.

Cauza ghinionului este adesea data de punctele noastre de vedere, prioritatile si dorintele eronate, care nu sunt in acord cu lumea la nivelul energiei. Nefericirea, in cele mai multe cazuri, bantuie pe acei oameni care se opun universului. O persoana care nu observa greselile sale, le plateste ulterior triplu. Viata se va deteriora pana cand persoana va decide sa aleaga calea dezvoltarii si a reevaluarii prioritatilor.

Cu toate acestea, evenimentele negative din viata noastra se pot datora unui impact negativ din exterior. Din momentul nasterii, o persoana este supusa influentei energetice, care poate fi atat pozitiva, cat si distructiva. Aceasta din urma include vrajitoria, magia neagra, deochiul, ranile, invidia oamenilor, evenimentele si stirile negative.

Chiar si filmele de groaza sunt distructive.

De aceea, ar trebui sa creezi o acoperire protectoare pentru sufletul tau cu ajutorul meditatiei, practicarii yoga, citirii mantrelor. Deschiderea chakrelor, practicile spirituale si eliminarea blocajelor energetice va avea un impact pozitiv asupra vietii in general, intarind aura ta.

Un scut puternic bioenergetic, gandurile pozitive si credinta in cele mai bune rezultate te vor ajuta sa te eliberezi de cercul vicios al esecurilor. Norocul este familiar tuturor, dar ghinionul total este un semn ca trebuie sa te gandesti la propria ta viata. O serie de esecuri nu urmaresc oameni care si-au gasit calea adevarata si pasesc catre fericire.

Speram sa reusesti sa te regasesti, sa scapi de probleme si sa castigi noi victorii in fiecare zi.