Mesaje Inspirationale

Motivul fundamental al tuturor realizărilor sunt motivația și inspirația.

De ce Pestii sunt considerati cel mai dificil semn zodiacal

Pestii sunt oameni blanzi, iubitori, au o inima de aur, dar pot cadea cu usurinta in capcana propriilor emotii si ganduri.

Ei incep sa intre in propriile ganduri si adesea incearca sa scape de realitate, deoarece au o lume interioara profunda, bogata si complexa care ii poate scapa de plictiseala cu fantezii colorate.

Pestii sunt cei mai mari visatori ai zodiacului si se disting printr-o puternica vena creativa. Cu toate acestea, ei simt ca uneori nu sunt intelesi de cei din jurul lor, iar acest lucru ii impinge spre depresie.

Pestii au ceva de oferit lumii noastre, iar noi toti putem invata din lectiile lor, daca facem un minim de efort si ii intelegem.

De ce pestii sunt atat de greu de inteles?

Au o gandire diferita

Ei, ca noi toti doresc sa fie cu adevarat intelesi, dar nu gasesc intotdeauna cuvintele care sa poata exprima cu adevarat ceea ce simt. Petrec destul timp retrasi. Nu renuntati la incercari , mai devreme sau mai tarziu pestii isi vor deschide sufletul in fata voastra, dar acordati-le timp.

Tratati-i cu iubire, respect si intelegere, in acest fel le veti castiga increderea. Lumea exterioara este adesea coplesitoare, astfel ca ei cauta consolare in creativitatea si imaginatia lor. Incercati sa vorbiti cu ei despre literature, arta sau despre ceva creativ. Veti vedea ca o sa intre imediat in discutie.

Pestii iubesc sa fuga de realitate in lumea fanteziei

Pestele poate deveni rapid deziluzionat in lumea moderna, deoarece i se pare totul prea solicitant, restrictiv si obositor. Lumea inainteaza cu o viteza prea mare si de cele mai multe ori nu pot tine pasul cu ea.

Prin urmare, le place sa fuga de adversitati si dificultati in lumea fanteziei. Pestele nu vrea sa para imprastiat sau nepoliticos, dar lumea in care traim cu totii li se pare cele mai multe ori, lipsita de inspiratie. Incercati sa intelegeti aceasta trasatura si va fi mult mai usor sa comunicati cu ei.

Vor sa se apropie de oameni, dar le este teama ca le vor face rau

Pestii sunt de obicei prea buni, iar unii oameni se folosesc de aceasta trasatura a lor. Pestii sunt romantici si iubitori, dar in trecut au fost raniti de foarte multe ori si de aceea le este teama ca vor intalni din nou persoana gresita.

Daca ii dai o sansa pestelui si ii demonstrezi ca esti de incredere, poti avea parte de o relatie frumoasa si incredibil de interesanta.

Inima lor este lang deschisa

Pestii sunt foarte emotive si sunt pregatiti sa isi deschida sufletul in fata celor care cred ei ca merita. Se indragostesc cu usurinta si adesea sunt raniti. Ei incearca intotdeauna sa vada doar oamenii buni si adesea continua sa vada acest lucru chiar daca sunt raniti.

Chiar daca ii superi , ei te pot ierta dar nu o sa uite acest lucru niciodata. Pestii au multe asteptari de la noile relatii, dar uneori aceste asteptari intarzie sa apara.

Adesea simt nevoia sa stea singuri

Asa cum am spus mai sus, lumea moderna este mult prea rapida pentru acesti nativi, iar ei au nevoie de suficient timp pentru a se odihni si pentru a-si recupera fortele pierdute in timpul furtunilor.

Totusi aminti-va ca ei au nevoie de comunicare si afectiune, asa ca imprieteniti-va cu pestii si oferiti-le sprijin si iubire.