Mesaje Inspirationale

Motivul fundamental al tuturor realizărilor sunt motivația și inspirația.

De ce sa te feresti daca vrei sa nu atragi saracia in casa ta

Multi oameni se confrunta in viata cu negativul, care impiedica dezvoltarea si blocheaza literalmente calea catre succes. Uneori lucrurile din casa atrag energia negativa si duc la saracie.

Fiecare lucru are propriul sau camp energetic. Exista obiecte care atrag bunastarea si bogatia, si exista si acelea care nu poarta nimic decat negativ. Daca ai probleme, nu te grabi sa dai vina pe oamenii din jurul tau.

Pentru a face fata problemelor fa o inspectie atenta a casei. Daca aveti lucruri care va impiedica sa castigati bunastarea financiara, eliminati-le imediat. Energia din casa ta ar trebui sa fie pozitiva, atunci poti uita de esecuri si probleme.

Lucruri care nu aduc bani

1. Gunoiul tinut in casa.

Orice cos de gunoi infunda spatiul si nu poseda o energie pozitiva. Daca casa dvs. este plina de resturi, faceti-va timp pentru o curatenie generala.

Tot ceea ce va impiedica sa aveti un spatiu liber in casa ar trebui eliminat. Ziare vechi, haine vechi, obiecte de uz casnic etc… Fiecare element pe care nu il folositi acumuleaza energie negativa.

2. Obiecte de curatenie.

Curatenia casei dvs. ar trebui sa fie permanenta, iar articolele pe care le folositi ar trebui sa fie ordonate. Este mult mai placut sa stergeti praful cu o carpa frumoasa si sa maturati cu o matura noua. In plus, toate articolele pentru curatenie sunt folosite pentru a “exila” negativul din casa.

Aceeasi matura a fost folosita de stramosii nostri pentru a atrage bogatia si a proteja impotriva energiei negative.

Aveti grija si inlocuiti maturile vechi cu altele noi daca acestea au un aspect neplacut. Deci, veti scapa de o alta cauza a saraciei in viata.

3. Lucrurile straine.

Elementele energetice care nu va apartin va fura fericirea. Nu luati gunoiul altcuiva pentru a fi depozitat in casa dvs. si nu pastrati bunurile unei persoane care nu mai este.

Desigur, puteti pastra ceva ca o amintire, dar mai intai asigurati-va daca aveti nevoie, de exemplu, de haine, de reviste vechi, de lucruri mici stranse de ruda voastra. Lucrurile care nu au valoare si nu au fost folosite de mult timp pot intrerupe canalele de comunicare cu banii si pot aduce energie negativa in casa.

4. Simboluri sparte ale bogatiei.

Multi pastreaza in casa diferite figuri, amulete si obiecte capabile sa atraga energie monetara. Pentru ca asteptarea averii sa nu se transforme in saracie, urmariti cu atentie obiectele.

Acestea trebuie sa fie intacte, fara fisuri si alte daune. Desigur, nu ar trebui sa fie prafuite. Scapa de acele lucruri daca nu sunt intacte.

5. Portofel vechi.

Portofelul este capabil sa atraga bani. Cu toate acestea, trebuie sa fie utilizat de dvs. pentru scopul propus. Portofele rupte, in care depozitati bilete si chitante, va vor agrava situatia financiara. Pentru colectii, creati albume sau cutii speciale si aruncati portofele. Ele nu va vor aduce decat saracie.

6. Bani.

Indiferent cat de paradoxal ar putea suna, banii pot atrage, de asemenea, saracia in casa. Amintiti-va ca banii trebuie sa lucreze si sa-si reinnoiasca energia. Bacnotele vechi, rupte, mototolite nu vor atrage bogatia. Desigur, nu este vorba despre monede colectionabile, ci doar despre banii pe care ii folositi pentru cumparaturi.

7. Obiecte crapate, ciobite:

Cupe, cani, placi, oglinzi – toate acestea au un efect negativ si atrag saracia. Daca beti dintr-o ceasca preferata, dar rupta, atunci nu asteptati un aflux de finante.

cioburile si fisurile contin microbi, ceea ce ei insisi va pot afecta sanatatea si puteti goli portofelul cand cumparati medicamente. Orice fisura deschide un influx de negativitate in viata voastra, prin intermediul caruia finantele curg ca apa de pe degete.

Scapati de ele si inlocuiti-le cu altele noi.

8. Flori uscate si alte lucruri care poarta energie negativa.

Florile uscate colecteaza praful care este incarcat cu energie negativa. Acelasi lucru este valabil si pentru partile de animale: coarne, animale impaiate, piele de animale.

In interiorul casei, astfel de obiecte vor fi inutile. Pentru trofeele de vanatoare merita sa se creeze o camera separata in care energia negativa nu va veni in contact permanent cu energia pozitiva. Scapa de astfel de articole, altfel in viata ta banii vor fi semnificativ redusi.

Inconjurati-va cu lucruri functionale si creati energia confortului prin amenajarea corecta a mobilierului. Amintiti-va ca o casa unde nu exista loc pentru libera circulatie va va constrange si va va impiedica sa atrageti bunastarea.