Mesaje Inspirationale

Motivul fundamental al tuturor realizărilor sunt motivația și inspirația.

Depinde de tine: Scapa de Karma Negativa. Invata cum sa-ti schimbi propriul destin

Karma se referă la modul în care ne influenţează în prezent sau în viitor acțiunile pe care le-am făcut în trecut.

Facem lucruri în viață care alimentează flacăra karmei să se întoarcă în viața noastră să ne bântuie, iar cel mai bun mod de a-i contracara efectele negative este să fii conștient de semnele sale și să reflectezi asupra vieții tale, astfel încât să nu te mai poată influenţa.

1. Recunoaşte karma

Cea mai dificilă parte a relației cu karma, dar cea mai importantă este aceea de a o recunoaște la început. Gândeşte-te la întrebările de genul ”De ce mi se întâmplă așa ceva?”, ”De ce atrag astfel de oameni întotdeauna?”,

”De ce oamenii continuă să-mi facă asta?” Dacă ai trecut prin astfel de întrebări, e foarte probabil să fii blocat într-un ciclu în curs de desfășurare, care este rezultatul karmei negative.

2. Pune în practică regula de aur

Sigur o ştii deja – comportă-te cu ceilalţi aşa cum vrei ca ei să se comporte cu tine! Cei care îşi petrec viaţa comportându-se urât cu oamenii, nerespectându-i, mințindu-i, sigur vor păţi la fel, mai devreme sau mai târziu. E posibil ca asta să nu se vadă bine din exterior, dar cei mai mulţi dintre aceştia se simt mizerabil în interior.

3. Foloseşte cuvinte şi expresii pozitive

Acest lucru este foarte important, după cum spune şi o pildă: unul dintre ucenicii unui profet l-au întrebat care este cel mai bun mod de a se feri de focul iadului.

Profetul şi-a prins limba între două degete, răspunzând că având grijă ce zice despre oameni. Cuvintele sunt foarte puternice nu numai asupra eului uman, ci și asupra a ceea ce considerăm entități non-vii (există studii în acest sens, ca cel realizat de Masaru Emoto).

A vorbi de rău pe cineva sau cu cineva este cel mai bun mod de a se întoarce împotriva noastră aceste vorbe în viitor.

4. Nu repeta aceeaşi greşeală

Lucrurile rele ni se întâmplă până învăţăm ceva din ele şi acceptăm să asimilăm lecţia, chiar dacă a fost una grea şi dureroasă. Totul stă în alegerea noastră.

5. Cere iertare

A face asta este o dovadă de mare curaj şi de putere nemăsurată, chiar dacă societatea ne-a învăţat de multe ori opusul. Gândeşte-te cât de greu este să recunoşti faţă de tine că ai greşit şi apoi faţă de ceilalţi… asta clar demonstrează curajul şi puterea! Încearcă paşii aceştia cu sinceritate şi devotament şi vei vedea cum se va schimba viaţa ta.