Mesaje Inspirationale

Motivul fundamental al tuturor realizărilor sunt motivația și inspirația.

Dumnezeu iti va sterge lacrimile, El va avea grija de tine

Inchide ochii si multumeste, mentine-ti credinta, nu renunta! Totul va trece, totul va reveni la normal. Dumnezeu este mai mult, este puterea ta.

Dumnezeu va fi prezent in gandirea ta, pe calea ta, pentru ca El este martor la pasii tai si este martor al ciclurilor si miscarilor vietii tale pamantesti.
Dumnezeu te va umple de binecuvantari.

Dumnezeu este mai mult, este capabil, el este puterea ta. El este lumina care intra in spirit.

Dumnezeu nu te va abandona, pentru ca nu meriti sa fii abandonat, ignorat ca cineva care nu are nimic de oferit.

Ai lumina, ai viata, ai istoricul tau si acces la tot ceea ce iti poate face bine.
Dumnezeu va spune lucrurile la ureche pe care va trebui sa le simti in adancul sinelui tau, El te va scoate la suprafata, El se va asigura sa nu fugi de tine.

Acceptati si respectati fiecare moment ca si cum ati fi un copil care trebuie sa fie mangaiat, ingrijit de mainile iubirii.

Dumnezeu este cel mai sacru lucru pe care il puteti primi in calatoria voastra.
Exista o lumina puternica si permanenta care va acceseaza destinatia. Exista atingerea sacra a fratiei care emana calmul.

Dumnezeu este viziunea voastra spirituala, este ceea ce credeti. Trebuie doar sa fii mai aproape, mai atent la semnalele pe care El le trimite.

Asculta. Norii se vor limpezi si veti intelege de ce ar trebui sa mergeti mai departe.
Inchide ochii si ofera multumiri, tine-ti credinta, nu renunta! Vei fi in siguranta, sustinut si infasurat intr-o mare manta de vindecare.

Fie ca aceasta minune divina sa te protejeze in timpul sederii tale pamantesti. Fie ca energia voastra sa fie transformata in fericire, pace.
Iarta-te si persevereaza!
Amin!