Mesaje Inspirationale

Motivul fundamental al tuturor realizărilor sunt motivația și inspirația.

Familia Sandu trăia în scara blocului, iar un grup de oameni s-a decis să îi ajute. Au găsit o garsonieră decentă pentru ei, au mers acolo, bărbatului chiar i-au oferit și un loc de muncă

Cazul social al unei familii din Iaşi, care trăia în scara unui bloc, a impresionat un grup de oameni care s-a decis să îi ajute pe cei nevoiaşi. Mare le-a fost însă mirarea când cazul social s-a transformat în…nesimţire!

Familia Sandu, din Iasi, cu două fete mici, trăia în prag de Paşte în scara unui bloc, fără mâncare, fără un leu în buzunar şi implora bunăvoinţa celor din jur. O jurnalistă a cotidianului BUNA ZIUA IASI, a mers personal şi a căutat o chirie pentru familia Sandu, după ce a reuşit, împreună cu prietenii de pe Facebook, să găsească pentru capul familiei un loc de muncă.

A găsit o garsonieră decentă, la casă, cu toate utilităţile şi, când a prezentat cazul familiei proprietarul acesta a decis să ceară doar 350 de lei pe lună. Încântată de decizia proprietarului, jurnalista amers, a ajutat familia să strângă ce avea în scara unui bloc, apoi a mers, împreună cu aceaştia, la noua lor garsonieră.

A decis, împreună cu prietneii săi să le dea şi banii pentru prima lună de chirie, urmând ca de luna viitoare, capul familie, căruia îi găsiseră de lucru, să poată achita chiria.

Punctul culminat a fost atunci când femeia a întrebat retoric ce va face ea acasă, cu fetele, când soţul se va angaja. Acesta a fost momentul în care jurnalista şi prietenii ei le-au încarcat bagajele şi i-au dus înapoi în scara de bloc.

Tupeul familiei Sandu a atins cote maxime când jurnalista a cerut înapoi cei 350 de lei pe care îi lăsase mamei pentru plata chiriei pe prima lună, aceasta începând să o ameninţe pe cea care, practic, le găsise împreună cu prietenii săi un loc de muncă şi un acoperiş deasupra capului…nu o scară de bloc.