Mesaje Inspirationale

Motivul fundamental al tuturor realizărilor sunt motivația și inspirația.

Fii prioritatea ta, stai departe de oamenii rai si investeste in fericirea ta

Nimeni nu pierde stiind sa se pretuiasca si sa acorde prioritate propriei fericiri.

Uneori, trebuie sa ne oprim si sa analizam modul in care am trait. Poate fi foarte usor sa te pierzi in standardele impuse de societate si nevoia de a face placere altor oameni si de a urma cai care ne aduc dezamagiri si nemultumiri constante.

In multe momente, lasam grija de sine si ne lasam deoparte, investim tot timpul si sentimentele noastre in alte persoane, care de multe ori nu ne recunosc atitudinile si nici nu ne ofera respect.

Ne indepartam atat de mult de adevarata noastra esenta, incat nu stim sa ne gasim drumul inapoi si suntem blocati intr-o realitate care ne aduce singuratatea si nefericirea. Cu cest lucru se confrunta toata lumea la un moment dat in viata, dar aceasta etapa nu trebuie sa dureze pentru totdeauna, intrucat suntem capabili sa depasim acest moment rau si sa revenim la o viata mai buna .

Pentru ca acest lucru sa fie posibil, trebuie sa ne vedem ca centrul lumii noastre si sa-i lasam pe parteneri, prieteni si familie deoparte pentru o vreme si sa intelegem ca noi trebuie sa venim primul si ca adevarata fericire se obtine atunci cand traim pentru noi insine.

Pentru a recastiga controlul si autorealizarea, trebuie sa ne punem pe noi insine, sa ne indepartam de companiile negative si sa investim in fericirea noastra!

Trebuie sa intelegem ca meritam dragostea, grija si atentia noastra, mai presus de oricine si ca toate relatiile noastre o reflecta pe cea pe care o avem cu noi insine.

Trebuie sa fim prioritatea noastra , sa investim timpul in ceea ce ne face cu adevarat bine, alaturi de oameni care ne adauga si ne ajuta sa experimentam viata intr-un mod sanatos si fericit.

Trebuie sa intelegem ca viata noastra va fi ceea ce asteptam doar atunci cand vom avea responsabilitatea fata de noi insine, in toate domeniile.

Nu stiu care este realitatea ta astazi, dar poti fi sigur ca alegerea de a trai pentru tine, cantarirea atitudinilor si gandurilor tale si mentinerea relatiilor respectuoase si reciproce nu te va face decat sa te indrepti si sa te transforme intr-o persoana mai buna.

Nimeni nu pierde stiind sa se pretuiasca si sa-si acorde prioritate propriei fericiri.

Fii angajat pentru tine, la fel cum esti si fata de ceilalti. Ai grija de tine si iubeste-te mai intai, astfel incat vei putea sa-ti gasesti drumul inapoi si fii mandru de viata ta.