Mesaje Inspirationale

Motivul fundamental al tuturor realizărilor sunt motivația și inspirația.

Foloseste-te de Legile Karmei pentru a alunga ghinionul si a atrage lucrurile bune

O vorbă din popor spune că ”vei culege ceea ce ai semănat”, iar karma este suma tuturor faptelor, gândurilor și sentimentelor pe care le semeni în viața ta.

Karma funcționează după legea cauzei și a efectului, credeau înțelepții chinezi, și poate fi îndreptată. Când te lovești numai de probleme și ghinion, caută un răspuns și în legile karmei, care te învață că lucrurile din jurul tău pot fi schimbate.

Traducerea cuvântului ”karma” înseamnă acțiune, iar filosofia budistă susține că tot ceea ce facem se va răsfrânge mai târziu asupra noastră. Cu alte cuvinte, dacă faci o faptă bună, în viitor vei beneficia de pe urma ei, dar dacă faci cuiva un rău, acesta se va întoarce asupra ta.

După faptă și răsplată, ceea ce presupune că legile karmei ne pot ajuta să refacem echilibrul din viața noastră. Dacă te lovești numai de probleme și de ghinion într-o anumită perioadă a vieții tale, încearcă să aplici sfaturile înțelepților budiști și să îți schimbi karma.

Iată legile care te ajută să îți îmbunătățești karma, să beneficiezi de energia ei pozitivă și să alungi ghinionul din calea ta.

Fă o schimbare semnificativă în primul rând în sectorul de viață în care apar cel mai des problemele. Dacă este vorba de carieră, încearcă să găsești soluții pentru a învăța mai mult și pentru a căpăta experiența necesară unui post mai bun.

Dacă ghinionul te urmărește în dragoste, găsește o altă cale de a te apropia de bărbatul pe care îl dorești, dacă acesta merită dragostea și încrederea ta.

Fă o faptă bună și nu aștepta răsplată! O faptă bună, o vorbă de încurajare, un zâmbet sau un compliment vor atrage energiile benefice asupra ta și vei fi răsplătită la un moment dat, când vei avea cu adevărat nevoie.

Fă curat în amintirile tale și iartă greșelile din trecut. Iartă-ți propriile greșeli, să te împaci cu tine, și iartă-i pe cei care au greșit față de tine, dar care îți sunt alături cu inima și cu sufletul.
Alungă resentimentele, ura, gelozia și mania care lasă cicatrici în karma sufletului tău.

Concetrează-te asupra sentimentelor și gândurilor frumoase și mai puțin asupra valorilor materiale.
Învață fiecare lecție pe care ți-o dă viața și ferește-te să mai repeți greșelile pe care le-ai făcut în trecut.

Ori de câte ori treci printr-o întâmplare dramatică, un accident sau o pierdere dureroasă, nu considera aceste lucruri o pedeapsă karmică. Încearcă să înțelegi ce schimbare în bine ar putea aduce în viața ta și alege un alt drum care poate fi mult mai bun.