Mesaje Inspirationale

Motivul fundamental al tuturor realizărilor sunt motivația și inspirația.

Gabriela Cristea: După vestea primită de la medic, vedeta a luat o decizie importanta. Nu a mai ținut cont nici măcar de recomandarea doctorului

Având o sarcină cu mici probleme, apărută prea repede după prima, Gabriela Cristea fusese sfătuită de medic să nască înainte de termen. Inițial, a acceptat. Acum s-a răzgândit.

Vedeta de televiziune și soțul ei, cântărețul Tavi Clonda, urmează să devină părinți pentru a doua oară, la jumătatea lunii viitoare. Au fost ieri la ecografie. Și au aflat că totul decurge normal, chiar dacă prezentatoarea TV a mai avut mici contracții, normale pentru această perioadă a sarcinii.

Din acest motiv, Gabi a luat decizia de a nu ține cont de recomandarea doctorului, care o sfătuise să nască mai devreme cu două săptămâni, și să aștepte să ajungă la termen.

„Gabi nu s-a programat la cezariană. O să o facă atunci când va veni momentul să nască. Ea se simte bine. Totul e ok”, a declarat Tavi Clonda.

Acesta a mai spus că nu are emoții în privința nașterii. Mai ales că este pentru a doua oară când va deveni tată: La al doilea copil, deja ești mai sigur pe tine, nu mai există panica de la primul’.