Mesaje Inspirationale

Motivul fundamental al tuturor realizărilor sunt motivația și inspirația.

Haine pe care o femeie stilată nu le mai poartă după 30 de ani

Vârsta este doar un număr, asta o știm cu toții. Nicio femeie nu dorește să își arate anii, așa că face tot ce poate pentru a ascunde orice detaliu care ar putea să o dea de gol.

Există o mulțime de ritualuri de frumusețe, specifice fiecărei perioade din viață. Tocmai de aceea, vârsta nu ar trebui să devină o barieră.

La 20 de ani, orice femeie este dornică să experimenteze, să vadă cât mai multe locuri și să se distreze cât de mult poate. Cel mai mare avantaj este că poate să adopte mai multe stiluri vestimentare pentru a găsi ceea ce i se potrivește.

Jeanșii tăiați sau fustele colorate și machiajul strălucitor și-au ocupat poziția suficient și au pus în valoare tinerețea.

Odată cu împlinirea vârstei de 30 de ani, lucrurile stau puțin diferit. Sau așa ar trebui. Maturizarea își face simțită prezența, îți iei viața în mâini, iar de aceea este recomandat să faci câteva schimbări și în ceea ce privește garderoba.

Te poți menține tânără și dacă adopți un stil potrivit vârstei tale, nu trebuie neapărat să te îmbraci ca în facultate.

La ce haine ar trebui să renunți după 30 de ani

Blugi rupți

Da, este adevărat că blugii reprezintă un articol vestimentar pe care îl poartă femeile de toate vârstele, dar trebuie să fii atentă la modelele care ți se potrivesc. Odată ce ai trecut de 30 de ani, ar fi mai bine să lași deoparte blugii spălăciți și rupți care se încăpățânează să rămână pe rafturile magazinelor.

Nu vei reuși decât să îți creezi o imagine de persoană dezordonată și neglijentă, care nu se îngrijește de aspectul ei. În locul acestora alege jeanșii boyfriend, care se potrivesc oricărei vârste și îi poți purta cu încredere în timpul liber.

Topuri scurte

Chiar dacă abdomenul tău arată perfect, chiar ca la 20 de ani, nu este deloc recomandat să porți topuri scurte care să îți lase la vedere această parte a corpului.

Vei arăta ca o adolescentă care vrea să fie în centrul atenției, nu ca o persoană matură, conștientă de felul în care arată. Dacă topul este unul dintre articolele tale vestimentare preferate, atunci poți opta pentru cel cu spatele gol, dar trebuie să ai și aici mare grijă și să nu arăți prea mult.

Fuste mini

Cu toate că te mândrești cu picioare de manechin la 30 de ani, este indicat să îți păstrezi decența și să nu devii vulgară. Lungimea adecvată este puțin mai sus de genunchi, pentru a inspira seriozitate și a da dovadă că ești o femeie care poate să impresioneze și fără să fie descoperită.

Pantaloni strălucitori

Este indicat să nu îi mai porți atât de des, ci să îi păstrezi pentru eventuale petreceri la care ești invitată. Aceștia îți vor conferi un aspect încărcat și neserios, ceea ce îți dorești să eviți. Poate că în liceu sau în facultate îți plăcea să atragi toate privirile, dar acum trebuie să renunți la acest lucru și să îți iei în serios maturitatea.

Platforme

Încălțămintea cu platforme era ideală atunci când te aflai la vârsta în care puteai să încerci orice stil care să te facă să te simți bine.

Acum este momentul să renunți la ea, tocmai pentru că ai crescut și ai ajuns în punctul în care trebuie să fii conștientă că aspectul contează foarte mult. Nu îți face griji gândindu-te că nu ai cu ce să le înlocuiești, deoarece pantofii stiletto nu se vor demoda niciodată, așa că nu ai cum să dai greș cu ei.

Dacă vei ține cont de aceste sfaturi și vei alege haine care să se potrivească vârstei și stilului tău, imaginea ta de femeie matură și cu capul pe umeri se va menține!