Mesaje Inspirationale

Motivul fundamental al tuturor realizărilor sunt motivația și inspirația.

Horoscop. Ce dietă ți se potrivește în funcție de zodie

Stelele ar putea putea influenţa greutatea corporală şi, implicit, compatibilităţile cu multitudinea de diete puse pe tavă de către nutriţionişti. Iată ce dietă ți se potrivește în funcție de zodie:

Berbec

Încăpăţânat şi pasionat, ai tendinţa de a alege rapid o dietă, dar nu vei fi la fel de pătimaş când va trebui să o şi susţii pe termen lung. Tocmai din această cauză cel mai bun pariu pe care ai putea să-l câştigi ar fi strâns legat de o dietă pe termen scurt. Trebuie să renunți la dulciuri și să nu faci exces din consumul de alcool, tutun și cafea. O dietă potrivită pentru cei născuți în zodia Berbec este una bogată în proteine.

Taur

Taurul este cunoscut ca fiind unul dintre cele mai sedentare semne zodiacale, iar acest lucru îi poate afecta silueta. Pentru a slăbi, un Taur trebuie să facă exerciții fizice și de asemenea are nevoie și de o dietă. De aceea, este recomandată renunțarea la dulciuri, grăsimi și pâine. Cei din zodia Taur trebuie să aibă o dietă bazată pe crudități precum morcovi, conopidă, ridichi, castraveți, sfeclă roșie, spanac, dovlecei și mazăre.

Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni sunt caracterizați de stări de agitație, ce duc la arderea caloriilor. Cu toate acestea, aceste stări pot constitui un ghinion dacă îi suprasolicită și obosește. Gemenii au nevoie de o dietă echilibrată, ținându-se departe de excesele ce îi pot energiza prea tare. De asemenea, este recomandat ca aceștia să consume fructe de mare și multe legume, renunțând la fast-food și dulciuri.

Rac

Racii de obicei mănâncă ce nu trebuie și când nu trebuie, în cantități nerecomandate, în special când starea lor emoțională este defectuoasă. Pentru un stil de viață sănătos, Racii trebuie să apeleze la programele lungi de fitness. Mai mult decât atât, ei trebuie să își aleagă niște diete moderate. Produsele alimentare care îi avantajează sunt ginsengul, strugurii, cerealele și lactatele degresate.

Leu

Impunerea unui regim alimentar pentru cei născuți în zodia Leu este benefică. Un astfel de regim poate ajuta la echilibrarea funcțiilor organismului. De aceea, Leilor le este recomandat să diminueze cantitatea de carne consumată și să apeleze la o cură cu fructe și legume. Este important și sportul, chiar dacă nu sunt ei fani ai mișcării în aer liber.

Fecioară

Fecioarele de obicei aleg o dietă vegetariană atunci când își doresc să scape de kilogramele în plus. Mai mult decât atât, un program de fitness bine pus la punct este ideal pentru cei care își doresc să își tonifice corpul.

Balanță

De cele mai multe ori cei născuți în zodia Balanță nu pot rezista tentațiilor culinare și nu pot duce o dietă până la capăt. Este nevoie ca aceștia să fie împinși de la spate de cineva să urmeze dieta necesară. Balanțelor li se potrivește o dietă moderată, iar ca activități fizice sunt recomandate gimnastica și dansul.

Scorpion

Scorpionilor li se potrivesc dietele care impun control asupra impulsurilor sale și, de asemenea, o detoxifiere completă. Pentru aceștia sunt recomandate sucurile naturale, iar ca sport este indicat yoga.

Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător, de regulă, iubesc alunele, sosurile și cărnurile grase. Lor le este recomandată mișcarea în aer liber și drumețiile. Pentru a avea un stil de viață sănătos, Săgetătorii ar trebui să mănânce mai multe legume și să bea mai multă apă.

Capricorn

Pentru Capricorni e nevoie de o dietă sistematizată și un plan de fitness excelent. Centrul dietelor lor ar trebui să fie lactatele degresate, legumele și carnea slabă. Diversificarea e importantă, așa că este recomandat schimbarea dietelor între ele la un anumit interval de timp.

Vărsător

Când vine vorba de mâncare, Vărsătorul nu își impune limite, inventând adesea preparate culinare. De aceea, cei născuți sub semnul Vărsătorului trebuie să aleagă combinații culinare benefice sistemului circular, chiar dacă va fi un regim inventat chiar de ei. Ca sporturi, sunt recomandate schiatul, dansul, alergatul în aer liber sau chiar parașutismul.

Pești

Cei din zodia Pești au nevoie de o dietă care să îi organizeze, excluzând prăjelile și dulciurile. Este indicat consumul de pește, legume bogate în fibre și fructe exotice. Ca exerciții sportive, le este recomandat să facă yoga sau să alerge în aer liber.