Mesaje Inspirationale

Motivul fundamental al tuturor realizărilor sunt motivația și inspirația.

Horoscop săptămânal 19-25 noiembrie 2018. Pe 23 noiembrie se formează Luna Plină în Gemeni, un fenomen astral extrem de important pentru toate zodiile. Trei zodii trec prin schimbari majore

Săptămâna viitoare stă sub semnul schimbării. Pe 23 noiembrie se formează Luna Plină în Gemeni, un fenomen astral extrem de important pentru toate zodiile. Trei zodii simt din plin efectele Lunii Pline în Gemeni. Iată cum!

Horoscop săptămânal 19-25 noiembrie Berbec

Sănătate

Luna Plină de vineri “cade” pe axa cunoașterii din horoscopul tău general, cu mențiunea că-n cazul tău, efectele acestei lunații se fac resimțite în principal în felul în care interacționezi și se interacționează cu tine.

Pentru a-ți da seama la ce aspect al personalității tale e nevoie să lucrezi, cere opinii și sugestii din partea apropiaților. Acceptă-le feedback-ul cu brațele deschise.

Bani și carieră

Grație Lunii Pline de vineri, ședințele, întrevederile de afaceri, negocierile și pitch-urile de săptămâna aceasta se pot concluziona în favoarea ta. Important este să uzezi din plin de abilitățile tale de comunicare și să le etalezi ori de câte ori ai ocazia. Fă-o însă cu măsură întrucât există riscul să atragi genul de atenție pe care nu ți-o dorești. Arată-te sociabil și deschis către dialog.

Horoscop săptămânal 19-25 noiembrie Taur

Sănătate

Ziua de marți ți-ar putea rezerva unele provocări la acest capitol. Din câte se pare, menținerea climatului pașnic la serviciu și acasă presupune multă bătaie de cap din partea ta, fapt care și-ar putea pune amprenta pe bunăstarea ta fizică în a doua zi din săptămână.

Fii atent să nu-ți creezi singur deservicii pe partea de sănătate pentru că încerci prea mult să mulțumești pe toată lumea.

Bani și carieră

Luna Plină de vineri stimulează axa financiară din horoscopul tău general, cu mențiunea că efectele acestui eveniment astral se resimt în special în sfera banilor și bunurilor obținute prin muncă proprie.

În această săptămână, îți pot ieși în cale oportunități de a-ți suplimenta veniturile și/sau de a-ți valorifica economiile și posesiunile. Deschide larg ochii pentru a le sesiza în timp util.

Horoscop săptămânal 19-25 noiembrie Gemeni

Sănătate

Luna Plină de vineri se desăvârșește tocmai în casa vitalității tale, semn că efectele acestei lunații nu te ocolesc deloc. Fie te trezești cu un bagaj de energie mult accentuat și greu de gestionat constructiv, fie te epuizează până la limită.

Cam așa se prefigurează felul în care va acționa acest eveniment astral în ceea ce te privește. Influențele depind de stilul tău de viață și alimentație.

Bani și carieră

Dat fiind că Luna Plină de vineri se formează tocmai în semnul nașterii tale, este de înțeles că aptitudinile tale profesionale, dar și prezența ta vor părea mult mai ofertante decât de obicei săptămâna aceasta.

Recomandabil ar fi așadar să te concentrezi zilele acestea pe activitățile care te aduc în contact cu persoane noi ori influente sau îți pot aduce un plus la imagine și experiență.

Horoscop săptămânal 19-25 noiembrie Rac

Sănătate

Luna Plină de vineri se suprapune tocmai peste axa sănătății din horoscopul tău general, cu mențiunea că, în cazul tău, efectele acestei lunații influențează în principal bunăstarea ta mentală.

Ți-ar putea imprima astfel predispoziția către a-ți construi tot felul de scenarii în minte, care mai de care mai îndepărtate de realitate. Este-n puterea ta să nu-ți pierzi timpul cu astfel de lucruri.

Bani și carieră

Dat fiind că Luna Plină de vineri se manifestă plenar în casa competiției neloiale și a complicațiilor greu de preconizat, indicat ar fi să nu te aștepți ca lucrurile să meargă conform planului la muncă săptămâna aceasta.

Ar putea apărea noi necunoscute în ecuația sarcinilor primite sau de care te ocupi deja, deci nu te mira dacă socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg. Nu dispera.

Horoscop săptămânal 19-25 noiembrie Leu

Cei născuți în zodia Leu își vor îndrepta atenția și energia către sectorul sentimental, unde va crește interesul pentru partenerul de cuplu, dar și pentru îmbunătățirea relației cu copiii, acolo unde este cazul.

Nativii se vor dedica și vor fi atrași de activitățile artistice, de creație, dar și sportive. Cei care nu au relații stabile, ar putea lua decizia, la Luna Plină, de a încheia un capitol sau, din contră, de a începe o nouă poveste de dragoste.

Relațiile cu prietenii vor fi încercate și nu este exclus ca aceștia să pună punct unui proiect pe care-l au împreună cu cei din anturaj sau, din contră, să demareze un astfel de proiect, în funcție de contextul astrologic al fiecărui nativ Leu.

Horoscop săptămânal 19-25 noiembrie Fecioară

Sănătate

Nu se întrezăresc eventuale episoade mai puțin plăcute pe acest plan săptămâna aceasta. Dar cum ești o fire preocupată de aspectul său fizic și de sănătatea ei în general, n-ar strica să știi că sarea celulară a zodiei tale este sulfatul de potasiu care susține procesul digestiei.

O găsești în alimente precum conopida, varza și ceapa, deci nu ezita să le incluzi mai des în meniul tău zilele acestea.

Bani și carieră

Luna Plină de vineri își face simțite efectele tocmai în casa carierei și a reputației, ceea ce înseamnă că dacă ai făcut demersuri importante în ultima vreme în direcția unei promovări, șansele sunt mari s-o obții cândva zilele acestea.

Dacă nu, te apropii cu mai multă ușurință de superiori și persoanele influente din comunitate, semn că imaginea ta poate avea de câștigat destul de mult.

Horoscop săptămânal 19-25 noiembrie Balanță

Sănătate

Și-n cazul tău Luna Plină de vineri se suprapune peste axa cunoașterii, cu mențiunea că, în ceea ce te privește, efectele acestui eveniment astral se resimt în sfera sistemului tău de valori, principii și credințe, respectiv a mentorilor tăi.

Apleacă mai des urechea la învățămintele persoanelor pe care le stimezi și fă ajustările necesare filozofiei tale de viață. Renunță la unele prejudecăți.

Bani și carieră

Grație Lunii Pline de vineri, poți primi săptămâna aceasta invitația de a participa la un schimb de experiență ori la un curs de reconversie profesională/perfecționare continuă.

De dorit ar fi să nu pierzi această oportunitate întrucât ai putea cunoaște profesioniști de mare valoare care te-ar putea ajuta să vezi lucrurile dintr-o perspectivă nouă. Arată-te dispus să înveți mereu câte ceva.

Horoscop săptămânal 19-25 noiembrie Scorpion

Sănătate

Luna Plină de vineri se manifestă din plin tocmai în casa transformărilor din horoscopul tău general, semn că nu-i exclus s-apară evenimente cu impact emoțional suficient de puternic încât să genereze schimbări de substanță în interiorul tău săptămâna aceasta.

Fie că e vorba de o vorbă care te pune pe gânduri ori de o veste care te șochează, cert este că nu trece pe lângă tine.

Horoscop săptămânal 19-25 noiembrie Săgetător

Sănătate

Chiar dacă efectele Lunii Pline de vineri se resimt cu mai multă intensitate în casa partenerului de viață și/sau afaceri din horoscopul tău general, acest lucru nu înseamnă că la celălalt pol al axei, mai exact casa vitalității tale, nu se manifestă această lunație.

Poți constata săptămâna aceasta că bunăstarea ta la nivel fizic și mental poate depinde mai mult decât de obicei de cei din jurul tău.

Bani și carieră

Dat fiind că Luna Plină de vineri se face simțită în principal în casa partenerului de afaceri, a clienților, colaboratorilor, respectiv a competiției, este de așteptat ca lucrul cu oamenii să-ți ocupe o bună parte a săptămânii de lucru.

Așteaptă-te totuși ca și concurența să devină mai acerbă decât în mod normal, semn că direcția în care te îndrepți este cea care ți se potrivește.

Horoscop săptămânal 19-25 noiembrie Capricorn

Sănătate

Și-n ceea ce te privește Luna Plină de vineri “cade” pe axa sănătății din horoscopul tău general, dar în cazul tău, efectele acesteia influențează forma fizică în care te regăsești săptămâna aceasta.

Întrucât neatenția, concentrarea insuficientă și neîndemânarea fac parte din apanajul acestui eveniment astral, ia-ți măsuri de siguranță astfel încât să eviți eventualele accidentări.

Bani și carieră

Una dintre casele peste care se suprapune Luna Plină de vineri mai simbolizează și munca, semn că se întrezărește o săptămână lucrătoare destul de solicitantă. Provocările cele mai mari ți le-ar putea rezerva interacțiunile cu ceilalți care-ți pun la încercare parcă abilitățile de comunicare. Acum este un moment bun să-ți creezi conexiuni elaborate de cunoștințe în domeniul tău.

Horoscop săptămânal 19-25 noiembrie Vărsător

Sănătate

Dat fiind că Luna Plină de vineri se formează în casa plăcerilor din horoscopul tău general, n-ar trebui să te mire faptul că excesele s-ar putea ține lanț săptămâna aceasta.

Lasă rațiunea să preia controlul dacă-ți dorești să rămâi cumpătat în privința consumul alimentelor și/sau băuturilor nesănătoase, care îngrașă sau care îți afectează capacitatea de a lua decizii înțelepte. Fii atent.

Bani și carieră

Luna Plină de vineri ți-ar putea deschide apetitul pentru speculații financiare. Nu-ți sunt contraindicate cu totul jocurile la bursă, loterie sau noroc, dar dacă totuși te decizi să dai curs acestei tentații, măsoară de două ori riscurile înainte de a-ți pune economiile și bunurile la bătaie.

Altfel, s-ar putea ca acest capriciu să ajungă să te coste mai scump decât te-ai fi așteptat.

Horoscop săptămânal 19-25 noiembrie Pești

Sănătate

Luna Plină de vineri se face simțită cu precădere în casa familiei din horoscopul tău general căreia-i corespunde fundația universului tău interior.

Dacă te bântuie încă unele momente mai puțin plăcute sau de-a dreptul ciudate din copilărie sau trăite în raport cu părinții, cere-le lămuriri cu privire la aceste evenimente. Explicațiile lor te-ar putea ajuta să ți le asumi și să treci peste ele.

Bani și carieră

Cum Luna Plină de vineri se manifestă plenar în casa imobiliarelor, este de așteptt să se ivească oportunități de a te muta singur, într-un alt loc ori de a-ți achiziționa sau a vinde un teren/imobil la un preț avantajos. Acum este momentul să întrebi în stânga și-n dreapta dacă nu cumva știe careva pe cineva interesat să cumpere ori să înstrăineze un spațiu de locuit ori un teren.