Mesaje Inspirationale

Motivul fundamental al tuturor realizărilor sunt motivația și inspirația.

Horoscop special pentru femei

Castanul, intre 15 si 24 mai si intre 12 si 21 noiembrie

Asemenea copacului care o reprezinta, femeia Castan este foarte frumoasa, dar nu-i place sa profite de pe urma acestui aspect. Ii place sa obtina totul prin munca.

Are o personalitate puternica, de aceea nicio dezamagire nu va lasa urme de nevindecat in sufletul ei. Uneori,este prea cicalitoare. In materie de dragoste,vrea ca partenerul sa i se daruiasca total si sa o accepte cu toate defectele si calitatile,fara sa o critice.

Frasinul, intre 25 mai si 3 iunie si intre 22 noiembrie si 1 decembrie

Nativele nascute sub semnul Frasinului sunt elegante,cu un corp atletic si pun mare pret pe aspectul lor fizic. Nu prea sunt usor de suportat,caci le place sa dea ordine si nu se lasa panu nu obtin ceea ce vor.

Rade mult,de aceea trece mai usor peste esecuri. Femeia frasin stie foarte bine ceea ce vrea,de aceea va avea succes si prosperitate. Are fler,este originala si are toate sansele sa devina celebra. In familie,se ghideaza dupa propriile reguli.

Carpenul, intre 4-13 iunie si intre 2 si 11 decembrie

Daca te-ai nascut sub acest semn,inseamna ca esti o femeie frumoasa,plina de farmec. Are inclinatie catre disciplina si supunere. Orice decizie pe care o ia este insotita de un sentiment de teama si de neliniste. In cuplu,este mereu draguta,dar si foarte romantica. Totodata,ii place sa faca surprize celor din jur.

Smochinul, intre 14 si 23 iunie si intre 12 decembrie si 21 decembrie

Femeile din zodia Smochinului sunt delicate si un pic complexate, de aceea, uneori, le cam lipseste increderea in propriile forte.

Sunt familiste convinse, de aceea au mereu nevoie de sfatul rudelor in deciziile pe care le iau. Uneori sunt impulsive,dar nu poarta ranchiuna. La serviciu,sunt extrem de sarguincioase.

22 decembrie – Fag

Persoanele nascute pe 22 decembrie se afla sub semnul Fagului. Inseamna ca sunt realiste si au un talent organizatoric innascut. Un pic certarete,dar intotdeauna gata sa-i ajute pe ceilalti. Nu se bazeaza niciodata pe noroc si lupta pentru a obtine ce este mai bun in viata.

24 iunie – Mesteacan

O zi aparte este si 24 iunie, care este sub semnul Mesteacanului. Sunt femei care stiu ceea ce vor si care sunt de neclintit odata ce au luat o decizie.

Sunt persoane inventive si modeste. Le place sa-si petreaca timpul liber in mijlocul naturii sau citind. Cred in dragoste la prima vedere si adora sa faca multe cadouri celor dragi,fiind persoane altruiste.