Mesaje Inspirationale

Motivul fundamental al tuturor realizărilor sunt motivația și inspirația.

Horoscop Urania 2- 8 martie 2019. Ce schimbari aduce Luna Noua pentru fiecare zodie

Uranus va intra în zodia Taurului. Lună Nouă în Pești

Horoscop Urania Berbec

În prima parte a zilei de 2 martie, nativii vor trebui să-și asume decizii dificile la locul de muncă. Context grevant pentru imaginea publică sau pentru simpatia de care ar dori să se bucure. Stare de iritare și revoltă care trebuie controlată mai ales în ipostazele publice.

Între 2 martie, după ora 21.07, și dimineața zilei de 5 martie, întâmplări caudate, trăite alături de unul sau mai mulți prieteni, surprize de la aceștia, deocamdată, plăcute.

Între 5 martie, după ora10.11, și 7 martie seara, nevoia de a se calma și de a reflecta, în tihnă, la cele petrecute, mai ales că, din 6 martie, Mercur va intra în mișcare aparent retrogradă și până pe 27 martie le va da posibilitatea să mediteze asupra evenimentelor de dată recentă și să-și limpezească percepțiile ori atitudinea.

Horoscop Urania Taur

În prima parte a zilei de 2 martie, efort de a se hotărî în privința unor aspecte majore de viață (decizii, orientare profesională, aspirații personale, conștiință, credință etc.). Analiză atentă a limitelor personale, dar și a prerogativelor de care dispun în acest moment (studii, experiență, maturitate, competență).

Între 2 martie, după ora 21.07, și dimineața zilei de 5 martie, întâmplări caudate, trăite alături de unul sau mai mulți prieteni, surprize de la aceștia, deocamdată, plăcute. Între 5 martie, după ora10.11, și 7 martie seara, nevoia de a se calma și de a reflecta, în tihnă, la cele petrecute, mai ales că, din 6 martie, Mercur va intra în mișcare aparent retrogradă și până pe 27 martie le va da posibilitatea să mediteze asupra evenimentelor de dată recentă și să-și limpezească percepțiile ori atitudinea.

Pe 6 martie, Uranus va intra în sectorul banilor; până în 2026, când va părăsi definitiv această casă, el va crea numeroase momente destabilizatoare; unele evenimente ar putea avea legătură cu sistemul și nivelul de salarizare, alteori, va fi vorba strict de capacitatea Berbecilor de a onora plățile necesare.

Horoscop Urania Gemeni

În prima parte a zilei de 2 martie, revin preocupările legate de posibilitatea de a primi o sumă de bani, un bun, un serviciu, un ajutor. Nativii reevaluează situația, iau act de întârzieri sau blocaje și constată că, pentru moment, nu au prea multe soluții la îndemână.

Între 2 martie, după ora 21.07, și dimineața zilei de 5 martie, idei bune, hiperideație, fantezie, originalitate, curaj, îndrăzneală, mai ales în planul activității intelectuale (studiu, cercetare, profesorat, activitate de interes public, viață politică, etc.).

Uneori, entuziasmul poate ”să-i fure” și ei să se lase cuprinși de forma bună mentală în care se află și să nu-și dea seama că promovează idei fanteziste, mai puțin realiste sau greu de acceptat de către cei cărora le sunt adresate.

Între 5 martie, după ora 10.11 dimineața, și seara zilei de 7 martie, secvență agreabilă prin simpatia pe care o pot atrage din partea unei asistențe în fața căreia evoluează, a unui colectiv în care se integrează sau în fața unui juriu, grație, poate, și forței cu care operează Luna Nouă în Pești din 6 martie, în sectorul casei a X-a.

Horoscop Rac

În prima parte a zilei de 2 martie, impedimente în stabilirea, dezvoltarea sau consolidarea unor relații de afaceri sau de colaborare. Blocaj, amânări sau piedici de ordin legal în desfășurarea unor activități ce sunt legate de o procedură judiciară, de o hotărâre judecătorească, de primirea unei motivări pentru a se trece la etapele procesuale viitoare. Nu este un moment al relațiilor destinse nici în sânul familiei (supărare, tăcere, izolare, lipsă de comunicare, înstrăinare).

Între 2 martie, după ora 21.07, și dimineața zilei de 5 martie, mici atenții, favoruri, gesturi de amabilitate sau de generozitate. Situații imprevizibile din categoria oportunităților sau a împrejurărilor fericite, care le vor deschide celor născuți în zodia Racului calea spre soluții de ordin bănesc sau patrimonial.

Între 5 martie, după ora 10.11 dimineața, și seara zilei de 7 martie, inspirație, planuri, gânduri care, chiar dacă par rupte de realitate (mai ales din cauza impulsurilor „romantice” ale Lunii Noi în Pești din 6 martie, care va influența acest sector), conțin o premisă valoroasă ce trebuie păstrată și reașezată în termeni rezonabili. Tot pe 6 martie, Mercur va intra în mișcare aparent retrogradă și până pe 27 martie va oferi sugestiile necesare pentru astfel de reevaluări și șlefuiri.

Horoscop Leu

În prima parte a zilei de 2 martie, disconfort organic ce ține de statutul vârstei înaintate, fiziologie defectuoasă a aparatului locomotor. Oboseală, epuizare fizică. Blocaje la locul de muncă, mai ales, dacă este vorba de un litigiu sau de o nemulțumire formulată cu ceva timp în urmă, care nu poate fi soluționată din varii motive: opoziția unor persoane, indiferența superiorilor, lipsa resurselor materiale, cadrul legal nefavorabil, aprobări care întârzie să fie puse în vigoare.

Între 2 martie, după ora 21.07, și dimineața zilei de 5 martie, unele persoane născute în acest semn zodiacal pot constata că, spre surprinderea lor, s-au putut înțelege cu o persoană dificilă, importantă sau care le era ostilă în trecut.

Ele vor găsi înțelegere sau vor identifica o soluție reciproc avantajoasă ca să (se)iasă din impas, să se împace, etc. Context bun, deși ciudat, care trebuie înțeles și acceptat în această notă, pentru răsturnări de situații în planul relațiilor conjugale.

Între 5 martie, după ora 10.11 dimineața, și seara zilei de 7 martie; nativii vor fi mânați de gânduri bune, generoase, iar intențiile lor pot da roade poate și din cauza impactului major al Lunii Noi în Pești din 6 martie care va ”dezgheța apele” într-o chestiune materială sau patrimonială. Atenție însă că, din 6 martie, Mercur va intra în mișcare aparent retrogradă și-i va îndemna să revizuiască o promisiune luată într-un moment de entuziasm sau să reevalueze costurile unei inițiative.

CITESTE CONTINUAREA AICI