Mesaje Inspirationale

Motivul fundamental al tuturor realizărilor sunt motivația și inspirația.

Horoscopul Celtic: Află ce zodie eşti şi ce semnificaţie are

Celtii sunt cunoscuti pentru relatia lor stransa cu natura. Observarea lor a permis sa se determine ca, la nastere, fazele lunii, plantelor si animalelor, anotimpurile si alte fenomene naturale afecteaza formarea caracterului unei persoane.

Va oferim un horoscop celtic, semnele in care se definesc animalele.

Cerbul(24 decembrie – 20 ianuarie)

Cerbii au idealuri si aspiratii ridicate. Daca doriti sa incepeti un nou proiect, luati un cerb in echipa voastra, acesta va fi un mare ajutor.

Cerbii sunt greu de confundat, fac totul cu atentie si cu rabdare. Aceste calitati garanteaza triumful. Cand ceilalti s-au predat de mult, cerbii merg inainte. Cerbii sunt mandri si drepti. Se comporta ca niste regi. Acesti oameni sunt nobili prin natura lor.

Pisica (21 ianuarie – 17 februarie)

Pisicile sunt inteligente si agile. Ele au abilitati de gandire excelente , dar cel mai bine vad motivul interior al lucrurilor.

Acest lucru poate fi numit “al saselea simt”. Pisicile nu adera la opiniile conservatoare, asa ca ar trebui sa fie indreptate doar spre idei inovatoare.

Pisicile sunt umane, iubite de altii. Dar uneori pot parea indiferente, privind totul din afara. Cu toate acestea, ele au numai intentii bune in inimile lor.

Pisicile sunt foarte creative, adesea au nevoie de urechi care sa le asculte ideile.

Sarpe (18 februarie – 17 martie)

Serpii sunt curiosi, au intotdeauna multe intrebari despre modul in care functioneaza lumea si despre modul in care actioneaza oamenii (chiar daca nu pun intrebari in mod deschis, este evident ca ei cauta in mod constant raspunsuri).

Serpii sunt usor de contactat. Daca o anumita afacere a provocat un adevarat interes pentru ei, atunci sunt capabili sa se implice total, molipsindu-i si pe ceilalti cu entuziasmul lor. Serpii pot fi, de asemenea, spontani si imprevizibili.

Vulpea(18 martie – 14 aprilie)

Vulpile sunt foarte viclene, stiu cum sa cucereasca oamenii cu umorul lor. Sunt pline de viata si au o minte stralucitoare, sunt o forta. Acest semn poate merge cu tine intr-o calatorie exotica, care se va transforma intr-o aventura incantatoare.

Vulpea are o inima delicata, desi ea incearca adesea sa nu arate aceasta parte a personajului ei. Daca sunteti prieteni cu o vulpe, atunci aveti un prieten pentru viata. Vulpile sunt creaturi foarte energice si curajoase, cu un spirit indisputabil.

Taur (15 aprilie – 12 mai)

Puternic, iubitor, stabil si de incredere – acestea sunt principalele cuvinte care descriu taurul. Acest semn are o intuitie buna si miroase minciunile de la kilometri.

Din cauza intuitiei dezvoltate, taurii sunt adesea confundati cu creaturi prea emotionale. Au un gust deosebit, ei sunt caracterizati de eleganta clasica la haine si in alegerea decorului casnic. Acest semn este de incredere. Taurii stiu sa pastreze secretele.

Calutul de mare (13 mai – 9 iunie)

Calutii de mare au un caracter flexibil si inventiv. Sunt incredibil de inteligenti. Calutii au o memorie excelenta. Ei pot face schimbari, dar intotdeauna se intorc la lucrurile familiare.

Astfel de oameni sunt incredibil de usor de adaptat la mediul inconjurator. Sunt atractivi, le place foarte mult atunci cand sunt admirati. Au sufletul bun si cald.

Leul (10 iunie – 7 iulie)

Acest semn este asociat cu ideile proaspete, o viziune deschisa a vietii si emotiile vii. Regii naturii sunt obisnuiti sa aiba grija de ceilalti, vor canta mereu un cantec dulce pentru a incuraja familia si prietenii.

In orice furtuna el ramane calm. Intr-o criza, veti dori sa vedeti o astfel de persoana in apropiere. Leii sunt creativi, raman calmi, chiar si atunci cand sunt sub presiune. Ei au o mare motivatie (stiu cum sa obtina ceea ce-si doresc), fac fata dificultatilor foarte bine.

Acesti oameni au dezvoltat un sentiment de responsabilitate si unitate morala. Ei cauta echilibrul in viata, devenind lideri la locul de munca si in societate.

Cal (8 iulie – 4 august)

Caii sunt energici, deschisi si puternici. Ei sunt facuti pentru a concura. Caii au o multime de talente si o mare incredere in sine, ceea ce ii face deosebiti si au succes in afaceri.

Ei au un al saselea simt in ceea ce priveste strategia si revizuirea (reprezentantii acestui semn au un fel de “busola” interna).

Caii au un farmec aparte, uneori chiar flirteaza cu altii. Ei stiu cum sa se faca si autoritari. Caii fac o treaba excelenta in pozitii de conducere, dar sunt, de asemenea, fericiti sa-i ajute pe altii (daca numai ei sunt judecati prin merit).

Somonul (5 august – 1 septembrie)

Pestii inoata adanc in apele lor in cautare de inspiratie, impresii vii si perspective fantomatice. Natura i-a inzestrat cu intuitie, dar ei nu acorda prea multa atentie.

Astfel de oameni au o viziune unica asupra lumii, astfel incat devin adesea cei mai buni artisti si poeti. Uneori, pestii inoata prea adanc, iar unii nu-i pot urma. Dar, uneori, pestii au nevoie de aceasta profunzime pentru a fi singuri cu ei insisi, departe de oameni.

Lebada (2 septembrie – 29 septembrie)

Lebada este dezvoltata spiritual inoata numai cu membrii clasei sale. Lebedele au standarde ridicate, gust extrem de delicat si un frumos simt al frumusetii. Lebedele frumoase si nobile, de multe ori, privesc detasate.

Lebedele sunt partenerii pefecti in dragoste. Ele sunt aristocrate prin natura lor. Nativii acestei zodii sunt scrupulosi pana la ultimul detaliu, au o idee exacta despre tot. Daca aveti nevoie de o persoana foarte organizata, cu gust si intelegere, alegeti o lebada.

Fluture (30 septembrie – 27 octombrie)

Fluturele este sufletul societatii. Zboara de la un prieten la altul la petreceri, este intotdeauna in legatura cu cei pe care ii iubeste (si anume, fluturii mereu sunt pe telefon sau scriu mesaje). E in natura lor. Fluturasii – blanzi si buni. Le place sa viseze, sa exprime idei noi si sa discute cu toti prietenii planurile de amploare.

Nu pot sta mult timp. Acesti oameni lumineaza orice zi sumbra. Ei sunt, prin natura lor, empatici si nu ranesc niciodata in mod intentionat pe nimeni. Ei isi fac prieteni cu usurinta. Fluturele aduce minuni lumii noastre. Daca exista un fluture in mediul dvs., nu veti uita cat de buna este viata.

Lupul (28 octombrie – 24 noiembrie)

Lupii sunt intentionati, pot depune mult efort pentru a se asigura ca sunt intelesi corect. Sunt curajosi si fac rareori compromisuri. Ei nu renunta si nu se multumesc cu lucrurile mici. Lupii sunt obisnuiti sa fie testati, deci sunt rezistenti.

Al doilea nume al lupilor este “onoarea”. Ei au vointa mare si uneori corespund conceptului de “lup singur”. Lupii vor fi fericiti sa se uneasca cu voi daca impartiti valorile lor.

Soimul (25 noiembrie – 23 decembrie)

Nu exista un semn mai concentrat decat un soim. Cand un soim vede ceea ce doreste, se grabeste dupa prada sa cu o forta incredibila. Daca obiectul nu prezinta interes pentru soim, acesta zboara pur si simplu la locul unde se afla tinta. Soimii cauta intelepciune si o impartasesc cu ceilalti.

Ei pot fi foarte generosi, pot deveni filantropi. Soimii au un sentiment bine dezvoltat de echilibru, zboara prin viata cu o tinta exacta. Ei sunt filosofi buni.

Soimii au propria viziune despre viata si nu ii poti schimba. Sunt foarte cinstiti si corecti.