Mesaje Inspirationale

Motivul fundamental al tuturor realizărilor sunt motivația și inspirația.

Horoscopul dragostei pana la sfarsitul anului 2019: O zodie nu are parte de ea

Vrei sa afli cate ceva despre dragoste pe durata sarbatorilor? Ei bine, citeste mai jos!

Berbec (21 martie-19 aprilie)

Vacanta de iarna se apropie, iar viata ta la acest capitol va fi linistita. Ai trecut printr-o relatie mai tumultoasa, dar acum te vei linisti. La inceput iti va fi un pic mai greu, poate putin inconfortabil, dar respira profund si paseste inainte.

Nu va mai fi nevoie sa te sacrifici sau sa renunti la nevoile tale pentru o alta persoana.

Taurul (20 aprilie-21 mai)

Dragul nostru tauras, sfarsitul anului 2019 iti va aduce o mare surpriza. Vei avea o multime de motive pentru a sarbatori si vei participa la o multime de evenimente.

Piramida ta alimentare va fi alcatuita in principal din sampanie si delicatese. Vei fi oaspetele care nu vine niciodata cu mana goala, iar gazda iti va crea nopti de neuitat.

Gemeni (22 aprilie-21 iunie)

Gemenii au cam tratat dragostea precum o casa bantuita. Trebuie sa inchizi ochii si sa cauti o cale de iesire. Sfarsitul anului iti va aduce o noua atitudine, sa zicem mai de vara asa. Vei decide ca este momentul sa dai uitarii trecutul sis a va indepartati de tot ce tine de trecut.

Rac (22 iunie-22 iulie)

Racusorule, sfarsitul anului este cel mai fericit moment pentru tine. Iti va aduce inapoi unele amintiri din copilarie.

Vei fi inconjurat de familie, prieteni vechi, dar si noi. Nostalgia te va cuprinde putin din cauza unei persoane pe care ai pierdut-o. aceasta perioada a anului te face sa iti dai seama de o multime de lucruri.

Leul (23 iulie-22 august)

Leule, ai cam fost fantezia tuturor anul aceasta. La sfarsitul anului 2019, va fi cineva cu tine sub vasc care te va cam calca pe ciorapei. Acel cineva merita din plin dragostea ta.

Fecioara (23 august-22 septembrie)

Cineva o sa ajunga la tine si o sa intre pe sub pielea ta groasa. O sa depasiti toate nivelele de logica si veti cunoaste o parte din voi care credeati ca nu exista.

Balanta (23 septembrie-22 octombrie)

Sfarsitul anului iti va aduce o persoana ce va fi pe primul loc in viata ta. Ar putea fi un prieten sau un membru al familiei. Va fi prioritatea ta numarul unu si se va crea o puternica legatura intre voi.

Scorpion (23 octombrie- 22 noiembrie)

Iubirea de la sfarsitul anului va fi marele tau secret. Aceasta iubire iti va aduce un sentiment de satisfactie personala. Mintea vostra va continua sa isi imagineze tot felul de scene cidate.

Sagetator (23 noiembrie-21 decembrie)

Sfarsitul anului va fi pentru Sagetator un fel de intoarcere pe pamant. Va face tot ce ii sta in putinta pentru ca familia sa fie fericita.

Capricorn (22 decembrie- 20 ianuarie)

Capricornul si-a cam impus un termen limita. Daca doriti sa il aveti, trebuie sa va miscati un pic cam repede, deoarece aveti termen pana la sfarsitul anului.

Varsator (21 ianuarie- 18 februarie)

Vei intalni pe cineva intr-un mod neasteptat la sfarsitul anului acesta. Lasa frustrarea si metodele traditionale si concentreaza-te pe lista cu lucruri de facut.

Pesti (19 februarie- 20 martie)

Te cam lupti sa gasesti cadoul perfect pentru cineva, iar sfarsitul anului 2019 iti va aduce o mare presiune asupra ta. Aminteste-ti ca darurile sunt doar una dintre multele limbi ale dragostei si ca exista si alte modalitati prin care sa va exprimati dragostea.